Region

Svet

Lepa Brena: Dirnuli ste najbolju stvar u mom životu

Nakon objavljivanja priče u medijima o tome kako je Lepa Brena pokušala da usvoji dete svoje spremačice sa Filipina, posle čega su navodno pobegli, pevačica je otkrila pravu istinu o onome što se dogodilo.

Lepa Brena: Dirnuli ste najbolju stvar u mom životu



"Mali Džoni je usvojeno dete naše služavke sa Filipina koja je radila kod nas. Kad smo saznali da oni imaju decu, odlučili smo da to dete dođe i bude kod nas jer je meni i Bobi bilo teško kad smo saznali da su roditelji godinu dana razdvojeni od svog deteta"'- objasnila je Brena kao je mali Džoni uopšte dospeo u njihovu kuću.

"Kad je došao kod nas imao je samo dve godine. Kada je navršio pet, trebao je da se upiše u školu, nije imao srpsko državljanstvo i morao je da se vrati na Filipine. Drugi razlog zašto su oni otišli, su porodični problemi zbog kojih su bili rastrgani. Imali su bolesnu majku i bolesnog oca i morali su da ostanu na Filipinima, tako da smo se zaista, zaista teško rastali"', otkrila je Lepa Brena i demantovala navode da je ta porodica preko noći pobegla od nje jer se pevačica toliko vezala za Džonija da je htela da ga usvoji.

"Jako smo ga voleli, on je bio beba sa kojom smo se budili, svađali smo se oko toga ko će da ga čuva jer su svi hteli da mu budu blizu. Ipak, ne možete da usvojite dete koje je već usvojeno i koje ima roditelje, meni je mojih troje dece sasvim dovoljno. Jedva sam čekala da se oni izvuku iz pelena i da se ja malo bavim sama sa sobom i da imam prostor u kom mogu da radim" -  objasnila je Lepa Brena priznajući da je sa svojom bivšom služavkom i dalje u kontaktu i da planiraju da ih posete.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>