Svet

Region

Evrovizija 2024: Pogledajte Top 5 najgledanijih nastupa! (VIDEO)

Otkrijte koji su nastupi obeležili Evroviziju 2024 i osvojili srca miliona gledalaca širom sveta! Pogledajte Top 5 najgledanijih performansa na Jutjubu.

Evrovizija 2024: Pogledajte Top 5 najgledanijih nastupa! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS




Evrovizija 2024 je ponovo oduševila publiku širom sveta svojim nezaboravnim nastupima, vrelim takmičenjem i izvanrednim talentima. Kao jedno od najvećih muzičkih događaja godine, ova manifestacija je privukla milione gledalaca, pružajući im veče puno emocija, zabave i muzičkog uživanja.

Nakon uzbuđenja koje je donelo takmičenje, došlo je vreme da se proglase najgledaniji nastupi, oni koji su ostavili dubok utisak na publiku i zasluženo osvojili veliki broj pregleda na internetu. Evo Top 10 najgledanijih nastupa sa Evrovizije 2024:

1.  Švajcarska: Nemo - The Code (18,5 miliona) - Ovaj nastup po mišljenju žirija, zasenio je sve zbog čega je mladi umetnik i odneo pobedu na nedavno završenoj Evroviziji. 




2.  Holandija: Joost Klein - Europapa (12,6 miliona) - Iako je je diskvalifikovan sa takmičenja, njegova pesma smatrala se najvećim favoritom za pobedu. 





3. Hrvatska: Baby Lasagana - Rim Tim Dagi Dim (10.5 miliona) - Mladi umetnik iz Hrvastske smatra se pobednikom. Njegova pesma, osvojila je srca publike širom sveta. Mnogi su smatrali da će odneti pobedu, ali je zauzeo drugo mesto.





4. Francuska: Slimane - Mon Amour ( 7, 4 miliona) - Emotivna balada koja je raznežila sve.





5. Irska: Bambie Thug - Doomsday Blue (4,4 miliona) - Nastup koji je izazvao  na društvenim mrežama mnogo polemike. 




Ovi nezaboravni nastupi su pokazali raznolikost i bogatstvo muzičke scene, dokazavši da Evrovizija ostaje jedan od najvažnijih događaja u svetu muzike.

Ako ste propustili ovo uzbudljivo takmičenje ili želite ponovo da uživate u sjajnim performansima, ne propustite priliku da pogledate Top 5 najgledanijih nastupa sa Evrovizije 2024!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>