Mesečni Horoskop

Mesečni ljubavni horoskop za jun mesec 2024. godine!

Planete se igraju sa našim emocijama u junu 2024, donoseći mnoge promene i lekcije za svaki astrološki znak. Ovaj mesečni ljubavni horoskop nudi uvid u ono što možete očekivati u ljubavi ovog meseca. Bez obzira da li ste Ovan koji traži slobodu ili Ribe koje se osećaju ranjivo, otkrijte šta zvezde poručuju za vaš znak tokom ovog značajnog perioda.

Mesečni ljubavni horoskop za jun mesec 2024. godine! Foto: Pixabay





Otkrijte šta vam donosi ljubavni horoskop za jun 2024. godine za vaš astrološki znak. Planete se igraju sa emocijama dok zvezde poručuju lekcije i promene. Pronađite svoj put kroz ljubavne izazove i saznajte kako da maksimalno iskoristite svoj ljubavni potencijal ovog meseca.


Ovan:

Ako ste posvećeni ljubavi, osoba ili veza vas ne mogu sputati. Umesto da se osećate zarobljeni u vezi, pronađite razloge koji vas čine slobodnima. Umesto da razmišljate o svim načinima na koje ste možda previše žrtvovali, pokušajte da pronađete načine na koje ste se iznenadili svojom većom sposobnošću za ljubav. Ovo nije da bi se umanjilo sve što ste doživeli, već da bi vam pomoglo da promenite perspektivu iz osnovnog znanja u pravu mudrost. Ljubav nije biti mučenik, već dozvoliti sebi da se osećate slobodno bez obzira na okolnosti oko vas.

Kristal snage: Kunziti, za dublju samoljubav.




Bik:

Možda ste bili jasni i glasni u vezi svojih potreba u vezi, Bikovi, ako ne ljudima, barem Univerzumu, i sada ste spremni da izrazite svoje želje. Vaši anđeli i vodiči žele da zapamtite jednu stvar - svi odražavamo isti Izvor - pa pokušajte da pređete preko sitnih prepreka i potpuno se posvetite velikim pobedama. Budite brzai u opraštanju, i još brži u uspostavljanju mira za zdravije odnose. Ako neće biti važno za dugi vremenski period, nemojte dozvoliti da vam bude važno danas.

Kristal snage: Ahata, za ukorenjivanje i negovanje.



Blizanac:

Možda ste osećali da ste prošli kroz tamnu fazu života i sada, Blizanci, shvatate da je ta faza bila vaš učitelj jer vas je približila vama samima. Veoma ste svesni stvari koje vam trebaju u ljubavnom životu i stvari koje doprinosite ili čak možete raditi drugačije. Verujte u tu unutrašnju spoznaju i pratite korake koji vam se pokazuju. Kosmos vas podržava iako možda drugačije osećate. Idite korak po korak i pre nego što shvatite, bićete na drugoj strani mosta.

Kristal snage: Dimni kvarc, da očistite stare rane i krenete iznova.




Rak:

Ljubav za jun 2024:


Mračnost nikada ne traje, Rakovi, i vi, kao romantične duše, verujete u to. Zato usmerite tu veru u svoje postojeće odnose i u život ako tražite ljubav, dodajući malo lakoće stvarima oko sebe. Umesto da pečete gusti hleb, pokušajte sa sufleom. Ako vam posao ili druge obaveze odvlače pažnju od veze, ovog meseca uložite posvećeni napor da stvari uravnotežite za bolje. Već ste obilni.

Kristal snage: Prehnit, da obnovite poverenje u odnosu i izlečite svoja srca.

 

Koje jabuke su najzdravije? Jedna vrsta je odlična za živce i san!





Foto: Pixabay



Lav:

Ako ste osećali kao da je život lavirint, vreme je da budete kao voda i da tečete da biste videli koja se vrata otvaraju, Lavovi. Izlaz može delovati kao usko grlo, ali ipak je tu. Izađite iz uma i uđite u srce kako biste dali šansu svojim snovima. Promena je jedina konstanta, pa otpustite svoj stisak nad krutostima i dopustite stvarima da zauzmu svoj oblik. Iskoristite svoju ratničku energiju da ostanete uporni u donošenju ove promene umesto da se borite protiv nje. Mogli biste biti prijatno iznenađeni.

Kristal snage: Kalcit, da se opustite, otpustite napetost i očistite guste vibracije.



Devica:

Ako ste u protekle dve godine bili u fazi oslobađanja od suvišnog u životu, Device, vreme je da promenite brzinu. Da li ste se isključili i počeli da se oslobađate na autopilotu, jer zapravo, sada nema mnogo toga što treba da oslobodite. Tamni dani su iza vas, i sada ste seme koje je spremno da procveta. Istražite i prihvatite ovu pulsirajuću, živahnu stranu svoje ličnosti i sada izađite iz svog kokona. Dopustite sebi da budete voljeni, da se osećate voljeni.

Kristal snage: Krokoit, da probudite i prihvatite svoju seksualnost.



Vaga:


Možda se ponašate kao mudrac, ali potiskujete neki oblik besa ispod svega toga, Vage. Vaši anđeli i vodiči stupaju da vam kažu da su sve emocije svete i podjednako važne. Sada stvari mogu delovati mračno i možda se osećate nepokretno, ali to je samo zato što ste čvrsto ukorenjeni u trenutku, a Univerzum vas neguje u svom krilu. Verujte u proces i idite polako.

Kristal snage: Stibnit, da ublaži anksioznost i konflikte; i da rastvori strepnju i nesigurnost.



Škorpija:

Ljubav za jun 2024:


Kada se pomirite sa mestom gde se nalazite, Škorpije, prestajete da se opirete toku života. Vi ste mudra duša, i ovog meseca usmerite tu mudrost u svoj ljubavni život, baš kao što to činite i sa drugim odnosima. Više osećajte srcem, manje glavom, i ostavite sud i brojanje dela po strani. Vaši postupci su priznati, samo pružite drugoj osobi i mogućnost sumnje. Stvari mogu biti složenije nego što se čine, zato prihvatite svaki dan onakav kakav jeste.

Kristal snage: Čisti kvarc, da očisti prošle obrasce i manifestuje novine.

 

Narodni lek eliminiše mast iz jetre! (RECEPT)




Foto: Freepik




Strelac:

Ovog meseca, Strelče, nema dvojbe koje treba da birate! Možete imati delić raja ovde na Zemlji, a jedini siguran način da to postignete je da verujete u svoju unutrašnju snagu i mudrost kako biste doneli prave odluke i efikasno komunicirali. Vaš zadatak je da se zaljubite u svoje telo i uživate u svim senzualnim iskustvima koja ga čine živim - od hrane, preko masaža stopala, do intimnosti i čega god drugog. Vi ste svoj sopstveni guru, zato se dovoljno pouzdajte u sebe da donesete prave odluke.

Kristal snage: Akvamarin za mirnu komunikaciju i Ametist za autentičnost.


Jarac:

Budući istiniti prema sebi i razbijajući okvir koji pokušava da vas uklopi, može vas odvesti do kreativnih rešenja i takođe dati osvežavajući vetar vašem ljubavnom životu, Jarčevi. Sada, za neke, ova poruka se proteže čak i na prijateljstva. Dozvolite da se ustaljeni obrasci zamene mislima, rečima i postupcima koji proističu samo iz srca, što znači, draga, ako nešto ne deluje ispravno, dozvolite mu da izađe iz vaše periferije s gracioznošću - to bi mogao biti samo obrazac, a ne nužno i odnos.

Kristal snage: Labradorit, da verujete svojoj intuiciji i preduzmete neophodne akcije.



Vodolija:

Ako ikada osetite da vas neko ili nešto gura pod autobus, Vodolije, podsetite se da stvari ne moraju uvek da se osećaju kao lekcije, već mogu biti i prihvaćene kao iskustva. Na kraju krajeva, vi imate moć nad tim kako dopuštate da na vas stvari utiču, čak i ako vam može trebati neko vreme da stvari stavite pod kontrolu. Dakle, umesto da ljubav i odnose posmatrate kao obavezu, pokušajte da ih posmatrate kao izbor da ponudite svoje rezerve, kada stvari postanu teške, ali zapamtite da ostanete pri svom stavu kako biste izbegli da budete gazeni.

Kristal snage: Crni opsidijan, za pridobijanje svojih strahova i nesigurnosti.


Ribe:

Ljubav za jun 2024:


Biti otvoren, osećati se sirovo i ranjivo nije nužno loša stvar, Ribe. To je otvoreno srce koje može dopustiti bol, ali zapamtite da je to takođe jedini način na koji ljubav može ući u naše živote. Ako se borite sa odnosom ili ste možda upravo izašli iz jednog, ili možda tražite ljubav, ali se bojite da ponovo dozvolite svom srcu da se slomi na komade, ovog meseca pokušajte da se setite da bez obzira gde se nalazite, ako ste verni sebi i otvoreni za ljubav u njenim različitim oblicima, vi ste živi i prosperirate. Zaštićeni ste, čak i kada se možda osećate slomljenima.

Kristal snage: Herkimer dijamant, da očistite nered i dodate dinamičnu vibraciju životu.


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Dnevni horoskop OVDE
Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>