Svet

Region

Paf Didi i Kesi: Novi dokazi zlostavljanja! (VIDEO)

Kamere za video nadzor otkrile pravu istinu o Paf Didiju i bivšoj devojci Kesi - novi dokazi zlostavljanja! Iako je Didi sve optužbe negirao, Kesi je povukla tužbu što niko nije očekivao...

Paf Didi i Kesi: Novi dokazi zlostavljanja! (VIDEO) Screenshoot/Youtube/Jaye De Black



Kamere za video nadzor otkrile su šokantne detalje o odnosu repera Paf Didija prema bivšoj devojci Kesi, koja ga je tužila za zlostavljanje. Paf Didi je prethodnih meseci više puta bio optužen za različite vidove zlostavljanja, uključujući i optužbe njegove bivše devojke Kesi za si**vanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim pros**tutkama. Iako je Didi sve optužbe negirao, Kesi je povukla tužbu što niko nije očekivao.

Nedavno je isplivao uznemirujući snimak sa video nadzora na kojem se vidi kako Kesi hoda hodnikom, dok je Didi sustiže, brutalno baca na pod i pretuče. Na snimku se vidi kako Didi, ogrnut samo peškirom, baca Kesi na pod, vuče je za kosu i šutira je u stomak u jednom hotelu u Kaliforniji.

Paf Didi i Kesi bili su u vezi od 2005. godine, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pevačica je kasnije tvrdila da je tokom njihove veze proživljavala noćnu moru, navodeći da ju je Didi sil**ao, zlostavljao i terao da ima odnose sa muškim pros**tutkama, što je i snimao. 

Kasandra Kesi Ventura, izjavila je da je prvi susret sa se*sualnim radnicima imala kada joj je Didi rekao da bi ga uzbudilo da je vidi sa drugim muškarcem.


"Unajmio je više njih i primoravao me na odnose. Naređivao mi je šta da im radim, a on je gledao i samozadovoljavao se. Morala sam da uzimam drogu tokom tih užasnih susreta da bih se isključila iz stvarnosti"- pričala je Kesi. 


Dan nakon što je iznela eksplozivne optužbe, ovaj par je izneo odvojene izjave u kojima su objavili da su postigli nagodbu i sve rešili.


Nisu otkriveni konkretni detalji o nagodbi između Paf Didija i Kesi



Nisu objavljeni tačni uslovi nagodbe između Paf Didija i Kesi. U svojoj izjavi, Kesi je rekla: 


"Odlučila sam da ovu stvar rešim sporazumno, pod uslovima koji mi daju određeni nivo kontrole." 

Dodala je i: 

"Želim da se zahvalim svojoj porodici, fanovima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci."

S druge strane, Didi je izjavio: 

"Odlučili smo da ovo rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav."



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>