Svet

Region

Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, evo ko je dočekao!

Teya Dora se sinoć vratila iz Švedske, a na beogradskom aerodromu dočekala ju je majka, uz prisustvo velikog broja medija.

Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, evo ko je dočekao! Foto: Printscreen Youtube/Blic
Naša predstvanica na "Evroviziji 2024" svojila je 17. mesto u finalu takmičenja, izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatom:"Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta dešavanja na Evroviziji, glasovi su se usmerili na par favorita da se nešto ne bi desilo i da bi se nešto desilo. Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lepi su komentari. Mnogo nam je drago što je Baby Lasagna iz Hrvatske osvojio televoting." - kazala je Teya Dora.


"Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno. Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije... Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava... Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav."- rekla je pevačica.


"Pobednička pesma mi se dopada, drugačija je, zanimljiva. Nastup je fenomenalan, ne znam kako je uspeo da uradi sve ono. Volela bih sa svima da nastavim druženje, neke od njih sigurno nisam ni upoznala, moram priznati." - ispričala je Teya Dora za domaće medije. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>