Region

Svet

Duška Vučinić otkriva: Žalim što Teya Dora nije doživela klasičnu Evroviziju!

Evrovizija 2024, koja se ove godine održala u Malmeu, obilovala je brojnim skandalima i nastupima o kojima će se sigurno dugo pričati.

Duška Vučinić otkriva: Žalim što Teya Dora nije doživela klasičnu Evroviziju! Foto: YouTube printscreen/RTS/Instagram



Duška Vučinić, koja je izveštavala iz Malmea i boravila sa našom delegacijom u Švedskoj, otkriva da joj je jako žao što Teya Dora nije imala priliku da doživi čar prestižnog takmičenja, kakvu smo pamtili iz ranijih godina.

"Žao mi je što Teya Dora nije doživela Evroviziju kakvu pamtim iz ranijih godina, kada su bile delegacijske žurke i kada su se pevači iz svih zemalja okupljali. Mi smo joj napravili rođendan i organizovali neku vrstu 'Balkan partyja', okupivši sve nas koji smo ostali u takmičenju, ali to je ostavilo lep utisak u Evropi - srpska, hrvatska i slovenačka predstavnica zajedno. Nažalost, nije bilo takvih druženja," rekla je Duška.



Hrvatska je čvrsto verovala da će sledeće godine biti domaćin, pa su tokom Evrovizije počeli i da razmišljaju gde bi se takmičenje održalo. Iako su mnogi verovali da će sledeće godine Hrvatska biti domaćin prestižnog takmilenja, to se ipak nije dogodilo.

"Bili smo u direktnom kontaktu sa kolegama iz HRT-a i onda smo zajedno sa njima prolazili kroz te njihove dogovore i na kraju, dešava se to što se dogodilo, ali to je Evrovizija" - kazala je.

Duška kaže da pojedinim zemljama zaista mesto nije bilo na evrovizijskoj sceni.

"Finci, apsolutno. Smetalo mi je što su se svi skinuli ove godine, bez obzira na to da li im je to koreografski pristajalo ili ne. Predstavnica San Marina, koja je bila pristojno obučena, iako malo jače građe, odjednom se skinula na kraju pesme. To nisam videla na probi, već je to bilo tek na kraju nastupa. Postavlja se pitanje šta će biti sledeće godine, jer smo ove godine videli mnogo toga, i ono što smo želeli i ono što nismo želeli da vidimo," zaključila je Duška Vučinić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>