Region

Svet

Lepa Brena je trebalo da otpeva ovaj hit! Možete li da zamislite kako bi zvučalo? (VIDEO)

Lepa Brena je trebalo da otpeva ovaj hit "Riblje Čorbe", bila bi to balada, da je ikada snimljena! Desio se preokret! Možete li da zamislite kako bi zvučalo u njenoj izvedbi ili bilo čijoj? Zamislite je samo kao baladu!

Lepa Brena je trebalo da otpeva ovaj hit! Možete li da zamislite kako bi zvučalo? (VIDEO) Foto: InstagramSvi se sećamo da je pesmu "Užasno mi nedostaje" koju je, na tekst Bore Đorđevića i uz muziku gitariste "Riblje čorbe" Vidoje Božinovića Džindžera, trebalo da snimi  Svetlana Ceca Ražnatović. Ona ipak ovu pesmu nije snimala, pa se ona našla na albumu "Riblje čorbe" "Uzbuna" i bila naveći hit tog izdanja. 

Slično se desilo 2003. godine, kada je bend spremao album "Ovde". Radi se o numeri "Sto godina samoće", jednoj od najlepših pesama sa tog albuma. Plan je bio da emotivan Borin tekst otpeva Lepa Brena, i da to bude balada. Ipak, to se nije desilo. Kad je video tekst, basista benda, Miša Aleksić kao da je dobio inspiraciju. Rekao je Bori da pesmu ostavi za matičnu grupu jer je napravio pravu "rokačinu" za taj tekst. 

Možete li uopšte da zamislite  pesmu sada kao baladu u bilo čijoj izvedbi? 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>