Region

Svet

Lepa Brena peva u Zagrebu dok god je Arena rasprodata!

Pevačica Lepa Brena peva u Zagrebu dok god je Arena rasprodata ali pod uslovom da ima pauze. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo, kaže ona.

Lepa Brena peva u Zagrebu dok god je Arena rasprodata! Screenshoot/Instagram




Pevačica Lepa Brena rasprodala je dva koncerta u Zagrebu, te zakazala i treći. Koncerti su zakazani za početak decembra 2024. godine, a nije isključeno da će ih biti i više od tri.


Pevaće onoliko večeri koliko Arena bude rasprodata 


"Pevaćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radićemo to sa nekim pauzama. To vreme kada sam postizala rekorde, to je bilo vreme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopce svaki dan nastup. Zatim pevala sam 17 dana u Sava centru... U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. 







Hoću lepo da radim, da u tome uživam, da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan sledi pauza, da se resetujem. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim... I profesionalac - rekla je Brena nedavno za domaće medije."- kaže Lepa Brena.


 Lepa Brena se pojavila u zagrebačkoj areni početkom decembra ove godine kada se pridružila na bini Aleksandri Prijović, te napravila uvertiru u svoje nadolazeće koncerte.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>