Region

Svet

Lepa Brena promenila imidž i predstavila spot za pesmu Odiseja ljubavi!

Lepa Brena promenila imidž i predstavila visokobudžetni spot za emotivnu  pesmu "Odiseja ljubavi"! Pevačica nije skidala širok osmeh sa lica, a sa pripadnicima sedme sile dobro se zabavila uz novu pesmu.

Lepa Brena promenila imidž i predstavila spot za pesmu Odiseja ljubavi! Screenshoot/YoutubePopularna pevačica Lepa Brena na doručku sa medijima u restoranu "Tri tačke" predstavila je svoj novi, visokobudžetni spot za emotivnu pesmu romantičnog naziva "Odiseja ljubavi".

Pored spota za pesmu koji je realizovala u saradnji sa Sašom Nikolićem i Milanom Miletićem, kao i rediteljem Igorom Kušićem predstavila i novi imidž. Iako smo navikli da uz Brenu idu šljokice, ona se pojavila i zablistala u narandžastoj bundi, svedenoj, strukiranoj crvenoj haljini sa narandžastim detaljima, dok je kosu vezala u konjski rep.

Brenina pesma "Odiseja ljubavi" prvo je ponuđena pevačici Aleksandri Prijović, koja je tada bez razmišljanja rekla da je pesma idealna za njenu svekrvu, pa ju je Brena na Aleksandrin nagovor i snimila.

Pevačica nije skidala širok osmeh sa lica, a sa pripadnicima sedme sile dobro se zabavila uz novu pesmu. Kada ih je pozvala da zajedno rade jutarnju gimnastiku, svi su prihvatili, a Brena je po ko zna koji put pokazala koliko je razgibana i da je u sjajnoj kondiciji.

Brena je oduševila sve transformacijom u spotu, posebno seksi izgedom, a pesma je već našla put do publike i za nekoliko sati privukla veliku pažnju.

"Ti ne znaš da razočaraš!", "Izgleda kao Šer, svaka čast, Breno", "I svaki refren me bolii... Učiteljica estrade"... neki su od komentara ispod pesme.

Pogledajte spot za Breninu pesmu "Odiseja ljubavi".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>