Svet

Region

Evrovizija 2024: Pobednik iz Švajcarske iskopirao stajling Jelene Karleuše od pre 30 godina? (FOTO)

Nedavno je u Malmeu završeno takmičenje "Evrovizije 2024", a pobednik je Švajcarska i mladi pevač Nemo.

Evrovizija 2024: Pobednik iz Švajcarske iskopirao stajling Jelene Karleuše od pre 30 godina? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV/ESC



Nemo, koji ima 24 godine, deklariše se kao nebinarna osoba, a pore njegove pojave koja je zaista posebna, pažnju javnosti je privukao i njegov neobičan stajling.

Iznenadio je sve kada se pojavio na bini u kratkoj suknjici boje breskve, belim hulahopkama, patikama i kratkoj bundici sa perijem, takođe u boji breskve.

Ono što je javnost iznenadilo su i njegovi dugački veštački nokti, koji su na sebi imali šljokice.

Ipak, pojedini kritičari su primetili da njegov outfit neodoljivo podseća na jedan od legendarnih stajlinga Jelene Karleuše iz 1995. godine.

Jelena Karleuša, koja je poznata po svom smelom modnom izrazu i prepoznatljivom stilu, nosila je sličan stajling na jednom od svojih prvih javnih nastupa. Na sebi je imala kratku belu bundicu i zlatnu suknjicu. 



Foto: Instagram printscreem/karleusastar

Iako je prošlo gotovo tri decenije od tada, izgleda da je taj stajling i dalje inspirativan za nove generacije umetnika. Pobednik Evrovizije iz  Švajcarske, Nemo, hrabro je odabrao da oživi taj ikonični izgled, samo u malo drugačijem obliku.

Jelena je oduševljeno podelila fotografiju koja se proširila na društvenim mrežama uz komentar: " E pa kraj!".

Dok su neki oduševljeni hrabrošću i originalnošću pobednika, drugi su kritikovali njegov izgled. Ipak, bez obzira na različite stavove, jedno je sigurno - stajling Jelene Karleuše iz 1995. godine i dalje ostaje relevantan i inspirativan u svetu mode.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>