Lepota

Ljubav

Deset detalja koje muškarci primete kod žena

Frizura i šminka možda nisu ključne za muškarce, ali postoji deset detalja koje primećuju kod žena. Otkrijte šta zapravo privlači njihovu pažnju i kako se brinuti o svom izgledu na način koji će ih oduševiti.

Deset detalja koje muškarci primete kod žena Foto: PeakpxFrizura i šminka svakako nisu presudne muškarcima, ali postoje deset detalja koje itekako primete kod žena. Otkrijte šta tačno privlači njihovu pažnju i kako se brinuti o svom izgledu na način koji će ih oduševiti.

Važno je da se sredite ako vam to podiže samopouzdanje, ali muškarce obično ne zanima previše stanje vaših noktiju, osim ako nisu zapušteni ili prljavi. Bitno je da vam kosa miriše i da je čista, dok preterana šminka može delovati neprirodno i neprivlačno.

Foto: FreepikMuškarci vole prijatan miris, ali preterivanje s parfemom nije poželjno. Negovana koža je atraktivna, ali nisu im bitni svaki detalj kao što su miteseri. Veštačke trepavice se preporučuju samo za posebne prilike, dok je sjaj za usne uobičajeniji i prihvatljiviji od ruža u dnevnim situacijama.

Brijanje nogu i pazuha je poželjno, dok su uredne obrve važne, ali muškarci neće primetiti ako su previše oblikovane, već samo ako izgledaju neuredno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>