Region

Svet

Rale: Skandali i romanse u senci kompozitorskog genija!

Goran Ratković, poznat kao Rale, nije samo talentovani kompozitor estradnih hitova. Iza njegovih muzičkih uspeha kriju se životne priče obavijene kontroverzama, aferama i romansama s poznatim damama. Dok se istovremeno ističe kao stvaralački genije estradnog sveta, Ratkovićev život je bio ispunjen burnim epizodama koje su ostavile traga.

Rale: Skandali i romanse u senci kompozitorskog genija! Foto: Printscreen Youtube/RTV Pink
Rale, poznat i kao Goran Ratković, trenutno je u središtu pažnje zbog navodne romanse s pevačicom Anom Nikolić. Iako su detalji o njegovom privatnom životu ograničeni, interesovanje javnosti je visoko zbog ove spekulacije. Ana je nedavno na svom Instagram profilu potvrdila glasine objavom u kojoj sarađuje s njim na novim pesmama, sugerirajući njihovu vezu.

Goran Ratković, poznat kao Rale, ima raznoliku karijeru. Krenuo je kao frontmen hevi metal grupe "Metro", da bi kasnije postao kompozitor, aranžer i producent za mnoge poznate ličnosti naše estrade.

Život Gorana Ratkovića, poznatijeg kao Rale, obeležile su razne afere i romanse s poznatim damama, koje nikada nije ni potvrdio ni demantovao. Nedavno je bio u centru skandala nakon sukoba s Anom ispred svog studija, što je rezultiralo tužbom Olje Bajrami, njegove bivše partnerke.Foto: Printscreen Youtube/HypePre Anine veze, Rale je bio u turbulentnoj vezi s Oljom. Njihov odnos pratio je niz raskida i skandala, uključujući glasine o Oljinoj vezi s oženjenim muškarcem, što je ona negirala.

Ratkovićeva romansa s Indirom Radić takođe je privukla pažnju javnosti. Njih dvoje su navodno započeli vezu dok je Rale još bio oženjen, što je dovelo do čestih raskida i pomirenja. Interesantno je da je jedan od Indirinih saradnika bio prisutan kada je došlo do incidenta između njih dvoje, u kojem je navodno Indira ošišala Ratkovića dok je spavao kao osvetu.

Možda vas interesuje: 
Toni Bijelić deli sliku na Instagramu: Da li je ovo znak da je sada singl?
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>