Region

Svet

Milan Stanković preko Farme beži iz Granda!

Nekada velika zvezda produkcijske kuće Grand, Milan Stanković na sve moguće načine pokušava da se izvuče iz kandža Saše Popovića i Žike Jakšića. Naime, mladi pevač došao je na ideju da uđe u rijaliti Farma i na taj način pokuša da povrati poverenje publike i svoju popularnost koja možda ni u jednom trenutku nije opala.

Milan Stanković preko Farme beži iz Granda!



On već uveliko sprema nove pesme koje će najverovatnije izdati za City records, pregovara sa Željkom Mitrovićem i na neki način od njega traži zaštitu i spas kada je Grand u pitanju. Mladi pevač smatra da će ulaskom na farmu promovisati svoje nove hitove i pre nego što su objavljeni, tako što će ih pevušiti pred kamerama.

"Ceo projekat krije kao zmija noge. Stalno ide po nekim poslovnim sastancima, a o svim tim pregovorima ne priča čak ni Radi," otkriva izvor blizak mladom pevaču.

Akciju koju je do tančina razvio u svojoj glavi pokušava da sakrije i od najbližih, a o njegovom predstojećem prebegu čelnici Granda ne znaju ništa.

"Nismo obavešteni o tome da Milan bilo šta snima, a i baš nas briga! Ne znam samo za koga će izdati to što snimi?! Situacija s Milanom je manje-više poznata, a te pesme će moći da izda za Jutjub ili Tviter, i nigde više. Da je bio pametan, do sada bi već imao album snimljen za „Grand“, i to pod dirigentskom palicom Gorana Bregovića," poručio je Žika Jakšić, muzički producent najveće produkcijske kuće na Balkanu.

Da li će mu ceo plan uspeti ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus


>