Region

Svet

Milan Stanković otkrio kako je spasio majku iz Obrenovca!

Milan Stanković preživljavao je pravu porodičnu dramu nakon što je katastrofalna poplava pogodila njegovo rodno mesto Obrenovac. Njegova majka ostala je zarobljena u poplavama, a pevač 24 sata nije znao šta je sa njom.

Milan Stanković otkrio kako je spasio majku iz Obrenovca!



Milan Stanković doveo majku, dve komšinice i njihovog psa u Beograd
Majka Milana Stankovića Milena bila je zarobljena u stambenoj zgradi u kojoj živi, kao i ostale građane u Obrenovcu, minuti delili od tragičnog ishoda, a njihov stan u kome su živeli potpuno je uništen.

Milan se nerado priseća tog dana, a  tokom učešća u emisiji "Moje srce kuca za Srbiju", otkrio je, kako je  spasio svoju porodicu iz potopljenog Obrenovca: " Najviše sam se trudio da sklonim sestru i majku iz stana, jer se on nalazi u prizemlju. U nekoliko minuta voda je došla do terase", kaže Milan i dodaje da se cela drama odigravala preko dana:

"Cela drama se odigrala preko dana, pa su uspele da dođu do jednog susednog sela. Od vode nigde nije moglo da se prođe, odigravala se prava porodična drama, ali se na sreću sve dobro završilo.  Najbitnije je da smo sačuvali živu glavu, dosta je ljudi koji su ostali bez ičega i najbitnije je pomoći njima. Sada su kod mene dve komšinice, majka i sestra, kao i malterzer koji treba da se okoti", zaključio je pevač na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>