Region

Svet

Milan Stanković doveo majku, dve komšinice i njihovog psa u Beograd

Milan Stanković uspeo je konačno da posle nekoliko dana u Beograd dovede svoju majku koja je evakuisana iz Obrenovca, pored nje pevač je u svom domu zbrinuo i dve komšinice i jednog psa.

Milan Stanković doveo majku, dve komšinice i njihovog psa u BeogradMilan Stanković šokirao javnost objavom prave istine iz Obrenovca! (Foto)
Milana Stankovića poslednjih dana veoma je bio zabrinut za svoju majku koja se našla usred katastrofalne situacije u Obrenovcu. Pevač 24 sata uopšte nije znao šta je sa njom, ali ipak žena je uspela da se posle dva dana evakuiše i sada je konačno kod svog sina u Beogradu. Pored majke, Milan je u svoj stan primio i dve komšinice i jednog psa.

"Milan je duboko pogođen tragedijom koja je zadesila Srbiju, a pre svega njegov rodni grad. Sve je uništeno, što mu veoma teško pada. Malo mu je bilo lakše kada je Milena evakuisana, ali je opet s nestrpljenjem čekao da se stvore uslovi i ode po nju u Orašac", rekao je izvor za Kurir-info.rs.

Milanova mama nije sama napustila Obrenovac. Sa njom su pošle i dve komšinice i njihov pas. Sve njih je pevač primio u svoj dom na Zvezdari. Brine se o njima, kao i o pet godina mlađoj sestri Nastasiji, koja se spasla užasa jer je samo dan pre poplave otišla iz Obrenovca.

"Odahnuo sam, mama je konačno kod mene. Išao sam po nju i sada smo svi zajedno. Tu su mi i komšinice kojima ću pomagati dok god to bude potrebno. Upravo smo došli u prihvatni centar da se prijave da su evakuisane", rekao je Milan za Kurir.

Pevač nastavlja da pomaže ugrožene. On je već dostavio hranu, garderobu, dušeke i pelene, ali se tu ne zaustavlja. Milan će honorare od narednih nekoliko koncerata donirati Obrenovcu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>