Region

Svet

Milan Stanković proveo 24 časa u strahu: Nisam znao šta je sa mojom majkom u Obrenovcu!

Milan Stanković proveo je 24 časa ne znajući kako je njegova majka Milena koja je ostala zarobljena u Obrenovcu. Milena je ostala u porodičnom stanu u prizemlju, kada se ceo grad našao pod vodom usled nezapamćenih poplava.

Milan Stanković proveo 24 časa u strahu: Nisam znao šta je sa mojom majkom u Obrenovcu!



Milan Stanković: Moja majka još uvek nije evakuisana iz Obrenovca!
Sestra Nastasija trenutno boravi kod njega u Beogradu, a s majkom su na sve načine pokušavali da se čuju. Uporno ju je zvao na telefon i sve vreme je bila nedostupna, pa je onda zvao prijatelje i komšiluk. Nikoga nije mogao da dobije. Zbog katastrofalne situacije otkazao je odlazak u Sarajevo, gde je trebalo da nastupi kao specijalni gost jednog muzičkog takmičenja.

"Veoma sam uznemiren. Kad god sam zvao mamu ili nekoga iz komšiluka, bili su nedostupni. Kao na iglama čekao sam da mi se javi. Puna 24 sata se nismo čuli. A onda je od nje napokon stigla poruka. Napisala mi je da je dobro i da je iz našeg stana otišla kod komšinice koja živi na jednom od spratova. Otkako je krenula nepogoda, samo razmišljam o njoj. Sestra je kod mene i tu će ostati. Svi su u strahu šta će se desiti kad uz Kolubaru i Sava još nadođe", kaže Stanković.

On se nada da će majka sa ostalim ugroženim Obrenovčanima biti evakuisana u Boljevac. Grad je bez struje i vode za piće, a Milan nema načina da ode u svoje rodno mesto i pomogne Mileni i prijateljima.

"Otkazao sam nastup u Sarajevu. Kome je sad do pesme! Moj rođak je došao po majku, ali policija ga nije pustila do nje", kaže Milan.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus


>