Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte ko će koga imitirati u narednoj epizodi!

Nakon sinoćnih perfektnih transformacija, VIP imitatori pristupili su izboru novih domaćih zadataka.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte ko će koga imitirati u narednoj epizodi!



Kako pravila nalažu, svoje zadatke takmičari nisu svojevoljno birali, već bi im iste kompjuterski softver dodeljivao nasumice nakon pritiska na taster. Sudeći po izvučenim zadacima, i sledeće subote nas očekuje dosta smeha i zabave, jer ćemo opet imati uvek urnebesne promene pola!

Ana Kokić: Leže mi energični nastupi, a komentar Slađane Milošević više govori o njoj! (Foto)
Tako, Sara Jovanović će i sledeće subote biti muškarac, te će zapevati kao Milan Stanković, a pol će promeniti i Super Sneki koja će biti Ajs Nigrutin, sinoćna pobednica Ana Kokić koja će imitirati korejskog repera Psaja u čuvenom "Gangnam stajlu", ali i Goca Tržan koja će nastupiti kao Džej! Tamara Dragičević je izvukla LMFAO, a na štikle će stati opet jedan muškarac, i to Boris Milivojević koji će se transformisati u rok divu Tinu Tarner. Pri svojim polovima ostaće Željko Šašić koji će imitirati Željka Bebeka, zatim Skaj Vikler kao njegov kolega Gru, potom Aleksa Jelić u liku legende Miroslava Ilića, i Knez koji će nastupiti kao Džiboni.

Sa nestrpljenjem očekujemo sledeću subotu da vidimo kako će se VIP imitatori šoua Tvoje lice zvuči poznato snaći u novim ulogama, a i da saznamo ko će biti novi gostujući član žirija koji će sesti na Severinino mesto.

Autor: T.I.
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>