Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Pobednik prve epizode je Neda Ukraden kao Bijonse! (Foto+Video)

Pobednik prve epizode drugog serijala šoua Tvoje lice zvuči poznato je Neda Ukraden, koja je svojom sjajnom imitacijom Bijonse, oduševila četvoročlani žiri, ali i svoje kolege, te dobila zasluženo najveći broj poena.

Tvoje lice zvuči poznato: Pobednik prve epizode je Neda Ukraden kao Bijonse! (Foto+Video) Foto: Prva.rs


 
Tvoje lice zvuči poznato: Elena Risteska kao Severina i Ministarke seksi nastupom muškarce ostavile bez daha! (Foto)
Dugo očekivani spektakularni šou "Tvoje lice zvuči poznato" startovao je večeras, a nakon prve epizode možemo zaključiti da ćemo u naredna tri meseca uživati u fenomenalnim imitacijama, ali i još boljoj zabavi. 

Prva emisija u drugoj sezoni dobila je i svog pobednika, to je pevačica Neda Ukraden koja je imitacijom Bijonse i zvođenjem njene numere "Sweet dreams"  pokazala ne samo glasovno, već i plesačko umeće. Od žirija je dobila sve pohvale, jer je izvela najzahtevniju koreografiju večeras. Osvojenih 1.000 evra Neda je poklonila Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi.



Najviše ovacija i smeha u prvoj epizodi izazvao je Nenad Okanović koji je sa perikom, visokim štiklama i bujnim poprsjem na sceni imitirao Mirnu Radulović i bukvalno do suza doveo žiri i prisutnu publiku u studiju. Sjajna zabava i nove imitacije očekuju nas za sedam dana, kada će se VIP takmičari naći u novim ulogama i još težim zadacima. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>