Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić vs. Pink - Pronađite razliku! (Video)

Ana Kokić je pobedu u serijalu "Tvoje lice zvuči poznato" osvojila imitacijom pevačice Pink, i to toliko uverljivom, da se razlika između naše i svetske zvezde maltene ni ne može pronaći.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić vs. Pink - Pronađite razliku! (Video)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
Pobednica serijala Tvoje lice zvuči poznato, Ana Kokić, na sceni studija u Košutnjaku tokom finalne večeri spektakularnog šoua vratolomnom koreografijom dočarala je pevačicu Pink, i to toliko uverljivo da se zaista stekao utisak kao da posmatamo scenu dodele MTV nagrada, i da pred nama zaista jeste Pink glavom i bradom.

Šminkeri, frizeri, krojači, svi su odradili perfektan posao, te je Ana izgledala poput svetki poznate koleginice. A za sve ostalo, pobrinula se ona sama: kako glasom, tako i smelošću i spremnošću da izvede zahtevne plesačke, a neki bi rekli akrobatske pokrete, za koje se inače sama Pink pripremala mesecima.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!
Pobednička izvedba Ane Kokić sve je otavila bez daha, te su mnogoi izražavali nevericu koliko je pevačica uspela da sve svoje raskošne talente pretoči u besprekornu imitaciju. Sve je bilo tu, do najmanjeg detalja, te je maltene nemoguće naći razliku između njenog i originalnog nastupa. Osim, na primer, toga, što je Pink, inače bivša profesionalna gimnastičarka, ovu tačku uvežbavala mesecima, a Ana je to učinila za svega par dana, sa povređenom nogom, i bez ikakvog iskustva u sportskim akrobacija.

Podsetite se kako je to Pink uradila u originalu, pa potom i Ana imitacijom, pa sami presudite kome ide kapa dole.

Pink:



Ana:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>