Region

Svet

Jelena Rozga u zagrljaju svetske zvezde!

Jelena Rozga je na svom Instagramu podelila radost sa nedavnog koncerta Roda Stjuarta u Ljubljani. Poznata pevačica nije mogla da sakrije osmeh dok je pozirala sa legendarnim rokerom, što je izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima. Saznajte više o njihovom susretu i predstojećem venčanju Stjuartovog sina u Dubrovniku.

Jelena Rozga u zagrljaju svetske zvezde! Foto: Printscreen Youtube/Blic






Legendarni roker Rod Stjuart nastupao je u nedelju u Ljubljani, nakon spektakularnog koncerta u Beogradu. Među njegovim fanovima u publici bila je i pevačica Jelena Rozga.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila nekoliko snimaka s koncerta, kao i fotografiju na kojoj pozira sa slavnim muzičarem, koji ima 79 godina. Pevačica je bila nasmejana, a uz fotografiju je dodala belo srce.

Stjuartov sin Lijam i njegova verenica Nikol Artuković, koja je hrvatskog porekla, venčaće se u Dubrovniku za manje od dve nedelje. Ceremonija će se održati u Crkvi svetog Ignacija kod Jezuita, prenosi "Dubrovački vjesnik".

Jelena Rozga je jednom prilikom u emisiji "Studio 45" otvoreno govorila o svojim nesavršenostima i stvarima koje je često pogađaju.




Foto: Printscreen Instagram/ rozgajelenaofficial

"Ja uopšte nemam dobre noge, ali baš me briga. Imam malo krive noge, ali to je slatko. Ja se pogledam u ogledalo, ja to zanemarim, i kažem 'baš mi je super'. Bude svakakvih komentara, joj vidi je, ima rupu između nogu, ali ja se stvarno ne obazirem na to zato što se ja super osećam u svojoj koži. Gde bi bila da se obazirem na sve to..." - pričala je Rozga pa dodala šta su njeni strahovi:


"Zna se dogoditi da me je strah da se probudim jer ne znam što će me sve dočekati na portalima i šta ću pročitati o sebi. Čitam ja to sve i naravno da se sekiram, to je normalno. Međutim ja se želim izdignuti iznad tih provokacija i zanemariti to sve koliko god mogu."

Jelena kaže da kao svi tako i ona ima dobrih i loših dana:

"Meni je OK u mojoj koži. Ponekad mi teško, imam loših dana kada bih volela da me štitna žlezda više sluša, da nemam problema sa zdravljem. Ali generalno nemam lošu stranu" - ispričala je Rozga prošle godine za Blic.

Možda vas interesuje:
Novak Djoković: Zanimljivi podaci, važni rekordi i jedinstvena statistika karijere!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>