Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović - Ana je bila neverovatna, takav nastup Srbija još nije videla! (Foto)

Sara Jovanović, drugoplasirana u takmičenju Tvoje lice poznato, rekla je da je zadovolja svojim plasmanom u ovom humanitarnom takmičenju i da joj je ukazana velika čast što je bila deo popularnog šou-programa.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović - Ana je bila neverovatna, takav nastup Srbija još nije videla! (Foto)Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
"Bilo mi je fenomenalno i srećna sam što su me uopšte pozvali da budem deo ovog šoua, posle takvog malog iskustva. Velika mi je čast što sam osvojila drugo mesto, nemam reči", iskrena je mlada pevačica.

Jovanovićeva smatra da je nastup Ane Kokić bio sjajan i da svi učesnici emisije Tvoje lice zvuči poznato na kraju pobednici. "Kao što je Ana rekla, svi su pobednici. Svi su se podjednako trudili i naravno da je neko više zasijao neke nedelje kada mu je ležala neka tačka, ali svakako da bi svako zaslužio ovu nagradu. Ana je definitvno večeras bila neverovatna. Takav nastup se još nije video na našim prostorima. Drago mi je za nju", rekla je Sara.


Foto: Prva.rs

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović na sceni kao Leona Luis! (Video)
Mlada pevačica takođe je navela da su joj porodica i njen dečko Aleksandar Atanasijević bila najveća podrška i da bez njih ne bi ovo ne bi izdržala, a na pitanje koja imitacija joj je najmanje legla, odgovorila je: "To ostavljam publici. Ukusi su ukusi, tako da su mi na primer rekli da mi je Oliver bio najbolja imitacija, što je mene po malo zbunilo, jer sam se tada uplašila kako će to da ispadne. Ostavljam publici da odluči koja je moja najslabija, a koja najbolja tačka", istakla je Jovanovićeva.


Foto: Prva.rs

Po njenom mišljenju, njena najteža imitacija bila je imitacija Lajze Mineli, za koju je imala malo vremena da je spremi. "Tu je bilo svega. Tekst je bio dosta težak, kao i koreografija koja je bila uklopljena u sve pokrete. Nisam imala nikakvu masku ali sam dosta ličila na Lajzu. I Tamara je odradila neverovatan posao. Isto važi za Milana Gromilića, koji je sa nama radio u pozorištu do kasno u noć", otkrila je zvezda "Prvog glasa Srbije".

Uprkos tome, Sara je navela da joj je upravo imitacija Lajze Mineli bila i najdraža: "Volela bih, ako budem imala neku karijeru kasnije, da učestvujem u nekom mjuziklu, tako da mi je Lajzina imitacija bila definitivno najdraža – rekal je mlada pevačica, koja je dodala da bi volela da ostane u muzičkim vodama.


Foto: Telegraf

Za kraj, Sara Jovanović je rekla da će nastaviti da se druži sa ostalim kolegama iz popularnog humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i da će doček Nove godine provesti radno u Valjevu gde će zajedno sa Nevenom Božović, Mirnom Radulović i Ivanom Petrovićem pevati u ovom gradu za najluđu noć.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>