x

Sve na portalu o:

Tvoje lice zvuči poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Branko Đurić Đura novi član žirija!
Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato uskoro počinje sa emitovanjem na televiziji Prva. Pored brojnih takmičara koji su potvrdili svoje učešće, poznat je i prvi član žirija, poznati glumac Branko Đurić, poznatiji kao Đura.
19. septembar 2014. 19:45
Tvoje lice zvuči poznato: Ćemo jedan od učesnika?!
Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato, uskoro kreće sa emitovanjem na televiziji Prva, a nakon što je Milena Ćeranić odustala od učešća, sve je izvesnije da će na njeno mesto doći pevač Amal Ćeman poznatiji kao Ćemo.
12. septembar 2014. 18:08
Tvoje lice zvuči poznato: Aleksandar Josipović novi član žirija?!
Početak druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato se bliži, a nakon brojnih takmičara koji su potvrdili svoje učešće, u medijima se sve više spekuliše da će se u ulozi sudije pored Milana Gutovića i Ane Kokić naći i Aleksandar Josipović.
9. septembar 2014. 18:48
Tvoje lice zvuči poznato: Goca Lazarević prihvatila učešće u drugoj sezoni!
U drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato svoje učešće potvrdila je i pevačica Goca Lazarević, koja je proteklih dana potpisala ugovor sa produkcijskom kućom Emotion.
7. septembar 2014. 14:14
Tvoje lice zvuči poznato: Dara Bubamara jedna od takmičarki?
Nakon potvrđene informacije da će Tanja Savić, Neda Ukraden i Marinko Madžgalj biti deo druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato, sve se više šupka se da će im se pridružiti i pevačica Dara Bubamara.
3. septembar 2014. 14:20
Tvoje lice zvuči poznato: Marinko Madžgalj novi imitator, Milena Ćeranić odbila učešće!
Marinko Madžgalj još je jedan od sigurnih učesnika šoua "Tvoje lice zvuli poznato", koje se se ove jeseni emitovati na televiziji Prva.
2. septembar 2014. 16:05
Tvoje lice zvuči poznato: I Neda Ukraden potvrdila učešće u drugoj sezoni!
U drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato svoje učešće potvrdila je i pevačica Neda Ukraden, koja je proteklih dana potpisala ugovor sa produkcijskom kućom Emotion.
31. avgust 2014. 23:53
Tvoje lice zvuči poznato: Lane Gutović kao učesnik ili sudija?
Legendarni Milan Lane Gutović ili jednostavno samo "Šojić", prihvatio je učešće u drugoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato na televiziji Prva.
28. avgust 2014. 12:33
Tvoje lice zvuči poznato: I Milena Ćeranić jedna od takmičarki?
Nakon potvrđene informacije da će Tanja Savić biti deo druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato, šuška se da će joj se pridružiti i koleginica Milena Ćeranić.
27. avgust 2014. 12:07
Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić potvrdila učešće u drugoj sezoni!
Početak druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato se bliži, pa je poznato sve više učesnika koji će nas zabavljati u novoj sezoni spektakluranog serijala.
26. avgust 2014. 13:07
Tvoje lice zvuči poznato: Rada Manojlović dobija 8.000 evra za učešće?!
U drugoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato moguće je učešće i Grandove zvezde Rade Manojlović, koja ovih dana pregovara sa Prvom televizijom i produkcijskom kućom Emotion.
22. avgust 2014. 11:26
Tvoje lice zvuči poznato: Ana Kokić u žiriju druge sezone, Petar Strugar bez angažmana?
Druga sezona šoua Tvoje lice zvuči poznato mogla bi doneti novi poslovni angažman pobednici prvog serijala Ani Kokić, koja ovih dana uveliko pregovara sa Prvom srpskom televizijom.
15. avgust 2014. 11:04
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Milica Todorović odbila učešće u novoj sezoni!
Druga sezona muzičkog takmičenja "Tvoje Lice Zvuči Poznato" počeće da se emituje ove jeseni, a pevačica Milica Todorović dobila je poziv od produkcije "Emotion" da se pojavi kao jedan od takmičara, ali je učešće morala da odbije zbog previše obaveza.
6. avgust 2014. 20:14
Tvoje Lice Zvuči Poznato - druga sezona od jeseni na TV Prva
Druga sezona spektakularnog šoua "Tvoje Lice Zvuči Poznato" od jeseni će startovati na Prvoj televiziji, pa će gledaoci i fanovi ovog takmičenja ponovo uživati uz sjajne transformacije poznatih ličnosti.
13. mart 2014. 12:37
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Prikupljeno 9 miliona dinara za humanitarnu pomoć!
Šou Tvoje lice zvuči poznato u svakom smislu je ispunuo svoju svrhu, pa i nadmašio očekivanja: vrhunska zabava koju je postigao je neupitna, a ostvaren je i humanitarni cilj s kojim je šou i utemeljen, te je tako sakupljeno 9 miliona dinara!
6. januar 2014. 09:55
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić vs. Pink - Pronađite razliku! (Video)
Ana Kokić je pobedu u serijalu "Tvoje lice zvuči poznato" osvojila imitacijom pevačice Pink, i to toliko uverljivom, da se razlika između naše i svetske zvezde maltene ni ne može pronaći.
30. decembar 2013. 14:18
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović - Ana je bila neverovatna, takav nastup Srbija još nije videla! (Foto)
Sara Jovanović, drugoplasirana u takmičenju Tvoje lice poznato, rekla je da je zadovolja svojim plasmanom u ovom humanitarnom takmičenju i da joj je ukazana velika čast što je bila deo popularnog šou-programa.
29. decembar 2013. 20:48
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
Pobednik prvog serijala Tvoje lice zvuči poznato je Ana Kokić! Sjajnom transformacijom Ane Kokić u Pink večeras je stupila na tron i izašla kao pobednik šoua sa osvojenih 25.000 evra koje će donirati u humanitarne svrhe.
29. decembar 2013. 00:25
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari i žiri zabavili publiku u revijalnom delu (Foto)
Revijalni deo finalne večeri šoua Tvoje lice zvuči poznato upotpunili su bivši takmičari šoua koji se nisu plasirali u finale. Ipak, sjajno su zabavili gledaoce zajedno sa članovima žirija koji su im se pojedinačno pridružili na sceni.
29. decembar 2013. 00:03
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Ana Kokić ili Sara Jovanović?!
U velikom finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato odlukom glasova publike i presekom stanja, do samog kraja stigle su Ana Kokić i Sara Jovanović!
28. decembar 2013. 23:49
1
2
3
4
5
6
7
8

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus