Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

TLZP: Dragana Mićalović imitacijom Luisa probudila emocije i odnela pobedu! VIDEO

Popularno muzičko takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato", sinoć je ponovo pomerilo granice i mogućnosti fantastičnih takmičara da izvedu imitacije koje nisu ni sanjali da uopšte mogu. Dragana Mićalović je izvodila numeru legendarnog Luisa, i time odnela pobedu po drugi put. 

TLZP: Dragana Mićalović imitacijom Luisa probudila emocije i odnela pobedu! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Sedma epizoda poznatog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" bila je posebno emotivna. Dragana Mićalović je izašla na scenu kao Luis, i probudila sećanja na čuvenog pevača, izvodeći pesmu „Ne kuni me majko“. Žiri je bio oduševljen njenim nastupom, a Mili je bio posebno emotivan:

- Ja prvo moram da ti zahvalim što si nas podsetila na jednog predivnog umetnika, na jednog velikog čoveka. Luis je bio neko ko nije robovao ni žanru, ni stilu, ni komponovanja, ni pevanja, bukvalno je bio jedinstven. Izgubiti njega je za sve nas značilo izgubiti puno. Kad si počela da pevaš, maska je bila fantastična i ne bi te niko prepoznao, ali i zbog glume, jednostavno ta emocija je pogođena, vratili smo se tamo kako je Luis to predstavljao. Meni si ulepšala veče.

Osim Milija, Andrija je takođe bio ganut nastupom:

- Ovo je bilo vrlo emotivno... i ja sam znao Luisa i ovo me je vrlo pogodilo. Ovaj tvoj nastup je bio odličan bilo mi je ugodno podsetiti se ove fantastične pesme i slušajući te. Izuzetno je teško vama devojkama da pevate ove muške preduboke glasove, ali ti si se Gago sjajno, izuzetno izborila i sjajan je bio nastup.

Pogledajte kako je izgledala imitacija u vidu ispod:

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>