Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Šašić opet Lukas!

Polako se bliži superfinale omiljenog porodčnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. U večerašnjoj desetoj epizodi, takmičari će imati poseban izazov, da nadmaše svoju najbolju imitaciju iz prethodnih sezona. Šašić opet Lukas!

Tvoje lice zvuči poznato: Šašić opet Lukas! PromoEdita će tako ponovo biti u ulozi zanosne Bijonse, Katarina će nastupiti kaosjajna Kristin iz filma „Fantom iz opere“, a Aleksa Jelić kao Robi Vilijams. 

Kneza ponovo gledamo na štiklama kao neponovljivu Barbru Strejsend, Kebu u žestokom nastupu kao frontmena grupe „Kiss“, Ivanu Peters u ulozi legende soul muzike Arete Frenklin, Pagonisa kao Karelušu i Daniela Kajmakoskog kao Tila Lindemana iz grupe Ramštajn. Ana Kokić pokušaće da nadmaši svoju pobedničku imitaciju Pink dok će se Željko Šašić ponovo naći u koži Ace Lukasa. Ovo će biti sjajna uvertira u sledeću nedelju kada će takmičari nastupati uživo u polufinalu. Ono što je sigurno, svi su sjajno raspoloženi i kako kažu, spremni za dobru zabavu sa humanitarnim ciljem. Specijalna gošća u žiriju večeras je Danica Maksimović. Popularna glumica imala je mnogo reči hvale ali nije oklevala da bude i stroga u oceni nastupa. Zašto su članovi žirija ostali bez komentara na pojedine nastupe, ko ih je najviše oduševio i kako se Uroš Đurić proveo na nastupu Jelene Kareluše saznaćemo večeras u 21h na Prvoj u još jednoj sjajnoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>