Region

Svet

Oproštajno pismo preminuloj Bojani Janković

Opraštaj od Bojane Janković: Bivša voditeljka ‘City’ emisije preminula u 46. godini, ostavljajući dubok trag na televizijskoj sceni. Katarina Sotirović, dugogodišnja prijateljica, deli emotivne reči oproštaja. Sećanje na Bojanu živeće kroz njene emisije i ljude koje je dotakla svojom prisutnošću.

Oproštajno pismo preminuloj Bojani Janković Foto: Printscreen Instagram/_bojaaana__




Kolege, prijatelji i poštovaoci se opraštaju od Bojane Janković, bivše voditeljke kultne emisije "City", koja je neočekivano preminula u 46. godini života. Ova iznenadna vest ostavila je duboku tugu u srcima mnogih, dok se javnost priseća njenog neizbrisivog uticaja na televizijsku scenu.

Pevačica Katarina Sotirović, dugogodišnja prijateljica i saradnica Bojane, podelila je svoje emotivne reči oproštaja putem Instagram profila: 


"Danas razmišljam kako nikada neću okačiti na Instagram da je neko meni blizak napustio ovaj svet. Danas... I zato neću kačiti njenu crno-belu fotku. Naših milion fotki biće u boji. Dve devojčice su ostale bez mame. Jedna sestra i dva brata su ostali bez sestre. Jedan bivši supružnik je ostao bez žene sa kojom je delio deo života i dobio dvoje dece. Mi, njeni, smo ostali bez nje. Umiri se u večnom snu, naša Bojana ." -napisala je Katarina u pismu koje je dirnulo mnoge.

Bojana Janković je bila neizostavan deo televizijske scene, posebno kao voditeljka emisije "City", koja je obeležila jedan period medijske industrije. Njena harizma i profesionalnost ostavljali su neizbrisiv trag kako na male ekrane, tako i u srcima gledalaca.

Mnogi su istakli njenu ulogu kao ikonske voditeljke "City" emisije, koja je postala sinonim za kvalitetan televizijski program. Marijana Mićić, poznata ličnost, javno je izrazila svoju tugu putem društvenih mreža, pridružujući se mnoštvu koji se opraštaju od Bojane.





Foto: Printscreen Instagram/sotirovicka


Bojana Janković ostavlja iza sebe dve ćerke, a javnost je upoznata sa činjenicom da je njihov otac Ognjen Janković, član "Beogradskog sindikata". Njen iznenadni odlazak ostavlja prazninu u njihovim životima, ali i u medijskoj zajednici koja je pamti po njenom neumornom doprinosu televizijskoj industriji.







Opraštajući se od Bojane Janković, mnogi su svesni da je njen lik i delo ostavilo trajan pečat na medijskom pejzažu, dok će sećanje na nju živeti kroz brojne emisije koje je vodila i ljude koje je dotakla svojom prisutnošću.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>