Elita 7

Parovi

Asmin Durdžić dao intervju pred suočavanje sa Aneli Ahmić!

Večeras će se po prvi put suočiti Asmin Durdžić i Aneli Ahmić u studiju. Pre nego što je krenuo u Šimanovce, Asmin je dao ekskluzivni intervju za televiziju Hype, gde je otkrio šta očekuje od susreta i postavio uslove pod kojima će napustiti studio. 

Asmin Durdžić dao intervju pred suočavanje sa Aneli Ahmić! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV
Stanija Dobrojević reagovala šokirano na njegovu odluku, ali je izrazila podršku. Saznajte sve detalje o večerašnjem suočavanju i očekivanjima Asmina Durdžića!


Kako je najavljeno, večeras će se po prvi put suočiti Asmin Durdžić i Aneli Ahmić.

Iako je Aneli u rijalitiju tražila preko bubice da produkcija dovede Asmina u studio, Durdžić je odlučio da sam ode u Šimanovce kako bi se konačno suočio sa njom. Pre nego što je krenuo u Šimanovce, Asmin je dao ekskluzivni intervju za televiziju Hype, u kojem je otkrio šta će se dešavati večeras u studiju.

“Ja ću biti potpuno miran! Ona će pokazati svoje lice! I ne nije istina da ja njoj odlazim na noge! Ona će meni doći na noge, jer ja ću sedeti u studiju, a nju će dovesti”- rekao je Asmin Durdžić.Foto: Printscreen Youtube/Zadruga


Pored toga, Asmin nam je otkrio i u kojim situacijama će napustiti studio:


“Izaći ću ukoliko ne budemo vodili dijalog. I Dušica ako mi se bude mešala u razgovor sa njom. Nema šta ona tu da se meša. Kada Aneli i ja pričamo. Verujem da produkcija drži njenu stranu. Ona je da kažem, njihov radnik”- kaže Asmin samo nekoliko sati pred suočavanje sa Aneli Ahmić.


Stanija Dobrojević je reagovala šokirano kada joj je Asmin Durdžić rekao da će ići na suočavanje sa Aneli. U početku nije mogla da veruje, ali je kasnije izrazila zabrinutost zbog mogućih sukoba i neželjenih posledica tog susreta. Ipak, podržala ga je u njegovoj odluci, naglašavajući da je važno da se razjasne sve nedoumice i problemi između njega i Aneli.


Asmin je otkrio da će biti miran u studiju i da nije želeo da se čuje sa porodicom ili prijateljima jer mu svi, kako kaže, "pune glavu":

“Meni u tri minuta stigne po dvadeset poruka. Ne želim da se javljam uopšte. Znam šta sam naumio i to ću uraditi.” -rekao je Asmin Durdžić.

Možda vas interesuje:
Legendarna izjava Harisa Džinovića sada je postala tetovaža! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype


>