Region

Svet

Katarina Živković: Nažalost još nisam upoznala Cecu

Pevačica Katarina Živković je nedavno snimila pesmu "Ko me zna", a uskoro će otputovati u neku egzotičnu zemlju povodom snimanja spota.

Katarina Živković: Nažalost još nisam upoznala Cecu



"Uskoro planiram da otputujem na neku egzotičnu destinaciju gde ću snimiti spot za pesmu "Ko me zna", koju je publika veoma dobro prihvatila. Još nisam odlučila gde će to tačno biti, a mislim da će se svi iznenaditi kvalitetom te ekranizacije pošto će se snimati filmskom kamerom. Posle toga, odlazim u Crnu Goru gde ću tokom leta nastupati duž primorja, dok sa dečkom još nisam odlučila gde ćemo na odmor", rekla je Katarina.

Već pomenuta pesma je snimana u Cecinom studiju, a Katarina je veoma zadovoljna i ističe:  "Jako sam srećna što sam imala priliku da radim u Cecinom studiju, jer su uslovi fantastični, i planiram da nastavimo saradnju. Nažalost, još nisam imala priliku da se upoznam sa našom velikom zvezdom, čiji rad veoma poštujem", rekla je.

Katarina želi da reši stambeno pitanje od nagrade koju će dobiti kao pobednica rijalitija "Farma" ali ne planira uskoro zajednički život sa Branislavom Jankovićem, sa kojim je šest meseci u vezi.

"Veoma sam srećna u vezi sa Banetom, da nije tako, ne bih bila ovako uspešna u poslu. Samo emotivno ispunjena žena može da daje svoj maksimum i na ostalim životnim poljima. Iako se mnogo pričalo o našoj vezi, mediji su nas često rastavljali, nas dvoje smo zajedno i, kako sada stvari stoje, smatram da je on idealan muškarac za mene, ali mislim da je još rano za zajednički život. Volim svoju slobodu i često imam potrebu da se osamim, a to ne bih mogla kada bih živela sa Banetom", izjavila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>