Region

Svet

Toni Bijelić deli sliku na Instagramu: Da li je ovo znak da je sada singl?

Tokom noći, Toni Bijelić je izazvao znatiželju svojih pratilaca na Instagramu objavom slike koja prikazuje njegovo druženje sa prijateljima i ljubimcem. Mnogi su se zapitali da li ova fotografija ukazuje na to da je Toni sada zvanično samac, posebno imajući u vidu nedavni razvod od pevačice Dragane Mirković.

Toni Bijelić deli sliku na Instagramu: Da li je ovo znak da je sada singl? Foto: Printscreen Youtube/Nenty News






Toni Bijelić je u toku noći podelio sliku na Instagramu koja je izazvala dosta pažnje, ostavljajući mnoge u znatiželji.

Na fotografiji se vidi kako Toni provodi vreme sa prijateljima i svojim ljubimcem, malim psom. Mnogi su se zapitali da li ovim gestom Toni želi da nagovesti da je sada zvanično samac, posebno s obzirom na nedavni razvod od pevačice Dragane Mirković.

U opisu slike, Toni je napisao: "Moj dobar prijatelj i moja jedina devojka", uz pet emotikona crvenog srca, dok je dodao i pesmu "Ja imam srce za ceo svet".





Foto: Printscreen Instagram/ tonibijelic



Ova objava Tonija Bijelića na Instagramu izazvala je razna nagađanja, a mnogi se pitaju da li je time želeo da istakne da je sada slobodan, da je službeno samac.

Podsetimo se da su Dragana Mirković i Toni Bijelić okončali svoj dugogodišnji brak nakon 24 godine zajedničkog života. Detalji njihovog odnosa već mesecima intrigiraju javnost, izazivajući razne spekulacije, uključujući i one koje sugeriraju da "biznismen izražava želju za pomirenjem sa pevačicom".

Možda vas interesuje:
Marko Miljković se javno obratio supruzi Luni Đogani
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>