Region

Svet

Skandal na Evroviziji 2024: Policija otkrila razlog zbog kojeg je predstavnik Holandije prijavljen!

Uzbudljiva Evrovizija 2024 nije bila pošteđena dramatičnih obrta, a jedan od najnovijih skandala potresa muzičku scenu.

Skandal na Evroviziji 2024: Policija otkrila razlog zbog kojeg je predstavnik Holandije prijavljen! Foto: YouTube printscreen/ESC



Holandski muzičar Jost Klajn, koji je izbačen sa spektakla prošlog vikenda, sada se suočava s ozbiljnim optužbama. Policija je otkrila razlog zbog kojeg je Klajn prijavljen, a cela situacija je uzdrmala fanove širom sveta.

Prema izveštajima NL tajmsa, Klajn je navodno pretio snimateljki na Evroviziji 2024 u Malmeu. Incident se dogodio u četvrtak uveče, kada je Klajn, kako se navodi, postao uzrujan zbog gužve fotografa i snimatelja koji su mu se približavali. Situacija je eskalirala kada je Klajn krenuo prema jednom od njih s pesnicom, oštetivši njen fotoaparat i prouzrokujući joj povredu.

Iako navodno nije fizički napao ženu, Klajn se suočava s mogućim krivičnim gonjenjem zbog pretnji i štete. Više svedoka je potvrdilo agresivno ponašanje muzičara, ali je Klajn navodno izrazio kajanje i izvinjenje nakon incidenta.

Međutim, policija je odlučila da preduzme korake protiv Klajna, verujući da su dokazi protiv njega jaki i da će krivično gonjenje biti neizbežno. Emil Anderson, šef istražne policije u Malmeu, izjavio je da se očekuje da će procesuiranje početi početkom juna, što označava novo poglavlje u ovom kontroverznom slučaju.



Dok se svet oporavlja od ove senzacije, fanovi i javnost širom sveta čekaju sa nestrpljenjem kako će se ova priča dalje razvijati na putu ka pravdi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>