Region

Svet

Jelena Tomašević i Predrag Živković Tozovac snimaju duet!

Jelena Tomašević i Predrag Živković Tozovac uskoro bi mogli da snime zajedničku pesmu, a nakon njihovog nedavnog susreta došli su i na ideja da bi mogli da ukrste glasove.

Jelena Tomašević i Predrag Živković Tozovac snimaju duet!


 
Predrag Živković Tozovac poručio Dragani Mirković: Bolje ti je da ćutiš!
"Jelena i Tozovac upoznali su se početkom godine na jednoj zabavi u hotelu, a ideja o saradnji rodila se kad su se ponovo sreli na jednom humanitarnom koncertu za žrtve poplava. Barda naše narodne muzike oduševilo je kako njegova mlađa koleginica peva izvornu muziku i izrazio je želju da snime duet", rekao je izvor za Kurir.

Jelena Tomašević trenutno prikuplja pesme za novi album, tako da nije isključeno da će se upravo na njemu naći njihova pesma.

"Uvek sam raspoložena za saradnju s umetnikom kakav je Tozovac. Potrebno je samo da se nađe dobra i adekvatna pesma ", kaže pevačica.

Jelena Tomašević nije mnogo snimala s kolegama, tako da može da se pohvali velikom internacionalnom saradnjom u pesmi "Time To Pray", koju izvodi s Boazom Maudom i Sirušo. Predrag Živković radio je duete s Lepom Lukić, Cunetom Gojkovićem i Silvanom Armenulić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>