Region

Svet

Katarina Živković gladna i pokisla u naručju anonimnog muškarca! (VIDEO)

Vremenske nepogode koje su paralizovale prestonicu; kiša, grad i potopi nisu sprecili pevačicu da snimi spot za pesmu pod nazivom “Klan” koju potpisuje domaći hitmejker Slobodan Veljković Cobi. Katarina Živković gladna i pokisla u naručju anonimnog muškarca!

Katarina Živković gladna i pokisla u naručju anonimnog muškarca! (VIDEO) Promo“Iskreno sve vreme se pitam da li će nas pogoditi neki grom!”-  kroz smeh je rekla atraktivna pevačica i dodala da se ne plaši ni malo i da se uprkos nepredvidjenim okolnostima čitava ekipa sjajno zabavlja.

“Do malo pre smo bili u kamp prikolici i pričali viceve, tako da nam je raspoloženje i dalje na nivou. Srećom je tim “Infiniti” produkcije pripremljen na sve! Čak me je, verovali ili ne, jedan momak bukvalno u naručju nosio do kamera, kako ne bih pokvasila visoke potpetice! Šalili su se da imam tretman kao kraljica, s tim što sam sigurna da kraljice nisu ovako gladne kao ja, koja bih trenutno ubila za jednu dobru šniclu.”

Ipak, i pored Katarininih visokih potpetica, ono što je svima plenilo pažnju jeste njeno bogato poprsje zbog kojeg će, sigurni smo mnogi muskarci ovaj spot gledati iznova i iznova. Takodje, liniju je dovela do perfekcije tako da je sa zadovoljstvom snimala kadrove u kupaćem kostimu, ali i u potpuno prozirnim pantalonama. 

Premijera ovog video ostvarenja biće baš na dan Kaćinog rodjendana, kada će organizovati promociju i druženje sa medijima i kolegama. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>