Region

Svet

Evrovizija 2024: Iznenađenje za Teya Doru! Doputovala u Malme da joj pruži podršku (FOTO)

Večeras od 21h se održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2024, a predstavnica Srbije, Teya Dora nastupiće pod rednim brojem 2 sa pesmom "Ramonda".

Evrovizija 2024: Iznenađenje za Teya Doru! Doputovala u Malme da joj pruži podršku (FOTO) Foto: Printscreen/RTS



Sve je spremno za početak prve polufinalne večeri "Evrovizije", koja se od 7. do 11. maja održava u Švedskoj u Malmeu. Dok se takmičari polako pripremaju za spektakl, Duška Vučinić, uključila se u program RTS-a i pokazala veliko iznenađenje koje je priređeno našoj delagaciji.

Predstavnica Srbije "Evroviziji" 2022. godine, Konstrakta, doputovala je u Švedsku kako bi pružila podršku Teya Dori i našoj delegaciji:


Foto: Printscreen/RTS

- Za naše ljude i za druge glasače je jako bitno da se zna da je ta podrška dobro došla. Nama je jako značila i tada i posle. Teya Doru sam videla i čini mi se da je nekako mirna i fokusirana. Ono što je mene oduševilo je to, što je posle svake probe sve bolja i bolja. Ona je izgleda taj tip. Fino je i podršku joj pružaju ljudi oko nje - rekla je Konstrakta. 

Na pitanje Duške Vučinić, da li ona ima tremu kao pre dve godine kada nas je predstavljala, Konstrakta kaže:

- Ne dam se, ja sada uživam, ali kada pogledam binu i sve oko nje, jako me podseća na ono što smo lepo doživeli pre dve godine - zaključila.


Teya Dora je  izjavila da je jako uzbuđena i da jedva čeka da izađe na binu:

- Čekam da izađem sada na nastup i hoću sve da vas pozdravim i da vam kažem da osećam vašu energiju i podršku. Volim vas sve puno i hajde da pokidamo večeras - izjavila je predstavnica Srbije na Evroviziji 2024 za RTS.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>