Region

Svet

Baby Lasagna plakao kao kiša na dočeku u Hrvatskoj nakon Evrovizije 2024! (VIDEO)

Evrovizija 2024 donela je niz nezaboravnih trenutaka, a jedan od njih bio je doček po povratku Baby Lasagne u Hrvatsku nakon takmičenja.

Baby Lasagna plakao kao kiša na dočeku u Hrvatskoj nakon Evrovizije 2024! (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/BabyLasagna



Mladi muzičar izazvao je talas emocija dok su ga dočekivali obožavaoci na aerodromu, a kasnije i na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu. Ovaj snimak rasplakao je mnoge, ali i samog učesnika Evrovizije koji nije mogao da zadrži suze.

U videu koji kruži društvenim mrežama, Baby Lasagna se vidi kako se preplavljen emocijama zahvaljuje fanovima na podršci, dok mu suze radosnice teku niz lice. Njegova iskrena reakcija dirnula je srca mnogih i postala vodeća tema razgovora nakon Evrovizije.

Baby Lasagna je svojim nastupom na Evroviziji oduševio publiku i osvojio simpatije širom Evrope, ali njegova emotivna reakcija na dočeku u Hrvatskoj pokazuje pravu dubinu zahvalnosti prema svojim vernim fanovima.

- Pobeda, pobeda - čulo se skandiranje iz publike, dok je mladi muzičar obraćajući se masi prokomentarisao da je mislio da ga neće dočekati više od dvadesetak ljudi, najviše sto a  onda zaplakao kao dete.

- Hvala vam od srca - jedva je izustio mladi muzičar.


@the_baby_lasagna_ Ponosan sam što sam Hrvat 🥺🙏 #babylasagna #rimtimtagidim #hrvatska #zagreb #trg #croatia #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #viral #eurovision #eurovision2024 #esc2024 #europe #eurosong #zagrebcroatia #hrvatskatiktok #balkan #hrvat #hrvatica #hrvati #love #hrvatska🇭🇷 ♬ original sound - Baby Lasagna

Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici komentarisali su ovaj trenutka iskrenosti i emotivnosti.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>