Region

Svet

Napokon novi album Lepe Brene

Pevačica Lepa Brena od danas će u studiju snimati nove pesme za album koji bi trebalo da se pojavu u aprilu mesecu. Autori na Breninom novom albumu biće  Goran Bregović, Dino Merlin, Kemal Monteno i Željko Joksimović.

Napokon novi album Lepe Brene



"Pripremam veliko iznenađenje svojim fanovima. Album radim studiozno i polako, jer što je brzo, to je i kuso. Biće mnogo poznatih autora i ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da će CD biti drugačiji od prethodnog. Ne bih da imenujem kompozitore, jer idem onom starom – prvo skoči pa reci hop, ali tačno je da su to sve poznata i cenjena muzička imena kod nas" - izjavila je Brena svojim fanovima.

Najveći broj tekstova napisaće  Marina Tucaković, a Brena će zajedno sa svojim timom ponovo pokušati da napravi nešto do sada neviđeno na našoj muzičkoj sceni.

"Ušli smo u 21. vek, sve napreduje i mislim da se i moj sadašnji muzički ukus promenio. To je normalno, jer je i produkcija dovedena do savršenosti. Meni je Lepa Brena dala priliku da budem otvoreno lucidna, infantilna, dozvolila mi je da se igram. Danas, imam priliku da Lepu Brenu napravim onako kako mislim da treba da izgleda i peva. Hitovi iz osamdesetih godina na nastupima se traže podjednako kao i pesme sa albuma „Uđi slobodno“, što samo znači da je Lepa Brena tada bila pun pogodak, a koliko vidim i danas ne zaostaje"  - zaključila je Brena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>