Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miljana traži savet od Darjana zbog Zole - Šokantni detalji!

U rijalitiju ELITA 7, Miljana Kulić traži savet od bivšeg momka Darjana Radomirovića zbog svog odnosa sa Zolom. Saznajte šta je Darjan savetovao Miljani i kako se nosi s ovom situacijom. 

ELITA 7: Miljana traži savet od Darjana zbog Zole - Šokantni detalji! Foto: YouTube printscreen/Pink TV




U rijalitiju ELITA 7, drama se nastavlja! Lazar Čolić Zola, sinoć je ušao u rijaliti i potpuno zbunio Miljanu Kulić, koja se ne odvaja od njega. Iako su odmah odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, Miljana je u strahu da ponovo ne izgubi svoju najveću ljubav.

Miljana je odlučila da zatraži savet od bivšeg momka Darijana. Dok su mirno sedeli i pili kafu napolju uz cigaru, Miljana je izrazila svoju zabrinutost.

"Kao muškarac koji je prošao sito i rešeto i moj bivši momak, možeš da mi daš savet. Došao je tu sinoć, nešto mi glumata, nije mi dao da ga zagrlim sinoć. Ja sam se iznervirala i došla sam kod tebe da me zagrliš. Što se on tako ponaša prema meni?" - pitala je Miljana.

"Ja ne mogu da ti komentarišem, zato što može sa moje strane da zvuči kao da sam ljubomoran," odgovorio je Darian.

"Možda neće prvi dan, nego drugi dan. Moraš da vidiš sa čovekom. Ti si čudna i komplikovana žena, i znati sa tobom je nauka," kaže Darjan i dodaje:

Mogu da imam pretpostavku samo, koju ne bi iznedo. Nije tii lepo ponašanje, i ti fazoni. Pojavljuješ se kod mene, plačeš, izvinjavaš se. Onda on ulazi, dolaziš i tražiš mi da prespavaš u krevetu, ja ti kažem da neću. Ti onda odeđ kod njega, tažiš od njega da prespava sa tobom u krevetu. Onda ustaješ iz jednog u drugi krevet, tražiš da te zagrlim. To ti je ružno, glupo, potpuna debilana  - nastavio je:

- Ovaj dečko je fin, prozborili smo par rečenica normalnih. Nekome može da bude samo glupo da neće da kaže da mu je ružno. To deca ne rade, to inaćenje, glupiranje. Ima mnogo stvari vrednijih od ljubavi - zaključio je.

Darjan je zaključio da Miljana mora da razgovara sa Zolom direktno i da se ponaša zrelije u rijalitiju. Hoće li Miljana poslušati savet bivšeg momka i uspeti da zadrži Zolu pored sebe? Saznajte u narednim epizodama ELITA.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>