Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!

Sinoćna treća epizoda spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" još jednom je pokazala da se naše zvezde sjajno snalaze u tuđoj koži, a kako će se snaći u novim izazovima, videćemo uskoro.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!



Po završetku takmičarskog dela emisije, u kojoj je pobedu odneo fenomenalni Boris Milivojević kao Tina Tarner, naši VIP imitatori dobili su nove zadatke za sledeću epizodu. Tako, sinoćni pobednik Boris Milivojević moći će da odmori svoja stopala od štikli, budući da je dobio da imitira Elvisa Prislija. "Kralj je kralj", kratko je prokomentarisao zadovoljni pobednik.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Boris Milivojević kao Tina Tarner! (Foto+Video)
Aleksa Jelić, zapevaće na italijanskom kao Eros Ramacoti, a njemu će se pridružiti Ana Kokić koja će opet biti muškarac, i to Lučano Pavaroti. Super Sneki pojaviće se kao Viktorija, Sara Jovanović kao Britni Spirs, Tamara Dragičević kao Lepa Brena, a pol će opet morati da promeni Goca Tržan koja će se na sceni transformisati u AC/DC. Skaj Vikler biće Will I am, Knez Hari Mata Hari, a sreće nije imao Željko Šašić koji će morati da se transformiše u svog bivšeg prijatelja Acu Lukasa.

Ne sumnjamo da će se VIP imitatori sjajno pokazati i u novim izazovima, te ih spremno čekamo sledeće subote da nam opet donesu pregršt smeha i zabave.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>