Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi sezona 3, epizoda 8: Stefanova tajna! (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi" sezona 3, emituje se na Super Star kanalu svakog vikenda, a na redu je epizoda 8 u nedelju 21. aprila od 21 čas. Otkrivena je Stefanova tajna, prekid veze Dejana i Svetlane, i poslednji kadarovi Žarka Lauševića. 

Kalkanski krugovi sezona 3, epizoda 8: Stefanova tajna!  (VIDEO) Foto: Firefly productions
Ne propustite najnoviju epizodu popularne serije ‘"Kalkanski krugovi’. U ovoj epizodi otkrivaju se neke tajne...Serija "Kalkanski krugovi" sezona 3 - epizoda 8:


Maksa od Miluna saznaje da Stefan koristi njegovu firmu za rad sa Farmako Srbijom. Velibor  saznaje da na zgarištu kolibe u Zabranu nema tela od profesora iako mu je Magdalena  ispričala da je profesor bio sa njom.

Dejan prekida sve veze sa Svetlanom optužujući je da se Miona u Dol vratila zbog nje.
Foto: Firefly productions


Premijerno od 30. marta, subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.


Pored činjenice da je treća sezona „Kalkanskih krugova“ poslednja uloga i kadrovi koji je snimio Žarko Laušević, nove epizode donose i druge poznate glumce kao što su Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov, Ivana Zečević, ali i nova glumačka lica i zaplete.

Foto: Firefly productionsNe propustite u nedelju 21. aprila u 21h na Super Star kanalu još jedan napeti preokret u priči o Dolu i Zabranu...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Firefly productions


>