Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote

Za VIP imitatore nema odmora, te se već spremaju za nove zadatke i transformacije koje će morati da iznesu u narednoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Tvoje lice zvuči poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote



Po završetku večerašnje epizode u kojoj se kao najbolja pokazala glumica Tamara Dragičević sa svojom imitacijom Lejdi Gage, takmičari su odmah pristupili biranju sledećih zadataka.

Pritiskom na dugme, komjuter bi im izbacio nasumice poređanje slike slavnih pevačkih zvezda, pa evo šta je kome zapalo:

Ana Kokić će imitirati pevačicu Pink, Goca Tržan Dženifer Lopez, Sara Jovanović Olivera Mandića, Super Sneki Jelenu Karleušu, a Skaj Vikler Šabana Bajramovića. Potom, večerašnja pobednica izvukla je Severinu, Knez Josipu Lisac, Aleksa Jelić Tošeta Proeskog. Glumac Boris Milivojević transformisaće se u Đorđa Balaševića, a najteže će nesumnjivo biti Željku Šašiću kome je zapao duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac, tako da će on na sceni, po svemu sudeći, morati da se transformiše i u Dina i u Vesnu.

Inače, u sastavu stalnog žirija ostaju Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović, dok će večerašnju gostujuću članicu žirija Draganu Mirković sledeće subote odmeniti neka druga slavna ličnost.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>