Elita 7

Parovi

Emotivni trenutak u emisiji: Dušica Jakovljević - Kajem se! (VIDEO)

Dušica Jakovljević, nedavno se vratila svom starom poslu na televiziji Pink, a svojom pojavom oduševila je sve fanove rijalitija Elita. 

Emotivni trenutak u emisiji: Dušica Jakovljević  - Kajem se! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U trenutku kada je najviše potrebna, Dušica Jakovljević vraća se na scenu sa svojom karakterističnom harizmom, donoseći svežinu i uzbuđenje u svet rijaliti zabave.

Njen povratak na televiziju Pink nije prošao neprimećeno, posebno među fanovima popularnog rijalitija Elita. Dušičina pojava na ekranu donosi uzbuđenje i radost gledaocima koji su je sa nestrpljenjem iščekivali. Njena autentičnost i spontanost osvajaju srca, dok njeno iskustvo i veština vođenja programa dodatno obogaćuju svaki segment emisije.

U jednom od najiskrenijih trenutaka televizijske scene, Dušica Jakovljević se suočila s pitanjem koje je dirnulo srca mnogih gledalaca. Njena dugogodišnja koleginica Sanja Marinković postavila joj je pitanje koje je izazvalo talas emotivnosti i iskrenosti usred njihove emisije. Pitanje je glasilo da li se kaje što je prešla na drugu televiziju. Dušica je sa suzama u očila rekla: 

-Kajem se i izvini su jako male reči, ja sam to rekla i kada sam se vratila... - rekla je Dušica sa suzama u očima. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>