Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Spektakularni muzički šou počinje večeras

Dugo najavljivani i potpuno drugačiji muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" startuje večeras u 21:05 na Prvoj televiziji.

Tvoje lice zvuči poznato: Spektakularni muzički šou počinje večeras



Poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri u sastavu: Katarina Radivojević, Marija Mihajlović, Ivan Ivanović i Dragana Mirković, koja će se pojaviti samo u prvoj emisiji. Voditelji šoua su Marija Kilibarda i glumac Petar Strugar.

U zemljama u kojima se prikazivao format (Your face sounds familiar) postao je apsolutni hit! Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju, na osnovu kojih se takmičari rangiraju od prvog do poslednjeg, sve do polufinalne emsije.

Treba napomenuti i da je šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistaće večeras u 21h na raskošnoj scenografji novog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato". Svi VIP imitatori će dati svoj maksimum da verodostojno interpretiraju svetske i domaće muzičke zvezde i zabave publiku.

Autor: B.B.
Izvor: TV Prva
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>