Region

Svet

Lepa Brena će sarađivati sa Cecinim saradnicima?

Na venčanju Baneta Mojićevića Lepa Brena je izgleda ugovorila novu saradnju. Ona je na slavlju par minuta porazgovarala sa Damirom Handanovićem koji je sarađivao i sa Svetlanom Ražnatović.

Lepa Brena će sarađivati sa Cecinim saradnicima?



"Brena polako prikuplja pesme za svoj novi album. Damir je već napisao nekoliko numera za mlade pevače iz njene diskografske kuće, pa bi bio red da uradi nešto za najveću zvezde bivše Jugoslavije, s kojom do sada još nije sarađivao. Mladi autor stvara pesme u tandemu s Marinom Tucaković, a trenutno je okupiran radom na melodijama i produkciji za Natašu Bekvalac. Ipak, najviše se proslavio nakon saradnje s Cecom na njenom poslednjem albumu "Poziv". On je napisao hit "Da raskinem s njom", koji se posebno dopada Breni", izjavio je jedan izvor blizak Breni.

Izgleda da je Brena rešila da svoje pesme približi vršnjacima svojih sinova Filipa, Stefana i Viktora. Lepa Brena neće žuriti sa objavljivanjem novog albuma, a na jesen se očekuje kompilacija starih hitova.

"Celog života sam morala da snimam pesme zbog drugih ljudi. Trenutno ništa ne moram i želim da izdanje posvetim majci Ifeti. Zahvaljujući njoj sam naučila da pevam i zavolela mnoge lepe izvorne pesme", rekla je Brena.

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>