Region

Svet

Lepa Brena ne broji godine: Udvarača mi nikad nije falilo

Zvezda narodne muzike Lepa Brena kaže da godine ne broji, jer svakim danom uživa u životu.

Lepa Brena ne broji godine: Udvarača mi nikad nije falilo



"Nije bitno koliko čovek ima godina, već kako se oseća. O godinama više ne razmišljam od kada sam napunila 50, jer želim da uživam u životu i odrastanju svoje dece bez stega. Volim da nosim šortseve i mini suknje jer su oni moj pečat i neću da ih se odreknem. Uostalom, lepo mi stoje", kroz osmeh kaže Brena za Vesti online.

Na pitanje da li ima udvarača pevačica ne krije da je još uvek atraktivna suprotnom polu. "Ih, još pitate. Udvarača mi nikad nije falilo", iskrena je Brena.

Iako je često ne meti modnih kritičara zbog odevanja, ona kaže da je takvi komentari više zabavljaju nego iznerviraju.

"U moru sumornih vesti to mi dođe kao relaksacija. Nemam problem sa svojim vizuelnim identitetom, jer ja više ne moram da pratim modu. Lepa Brena je brend, a brend diktira trend. Generalno, mene oduševljavaju kritičari jer je lakše biti kritičar nego kreator. Oni su stalno nešto ljuti na ceo svet", objašnjava folk zvezda.

Pevačica ipak priznaje da, kada je i posao i oblačenje u pitanju, njeni najveći kritičari su njeni sinovi. "Velika su mi pomoć u svemu i za ve što radim konsultujem se sa njima. Prilično su relani i imam poverenje u njihov sud", ističe Brena.



Autor: B.B.
Izvor: VestiOnline, Press
Foto: Internet



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>