Region

Svet

Aca Lukas skuplja novac za malog Milana Ponjigera

Aca Lukas će za doček Nove godine nastupiti u Beogradskoj areni, a odlučio je da od toga napravi humanu akciju. Deo novca od prodatih karata će biti rezervisan za malog Milana Ponjigera koji je preživeo pad sa šestog sprata.

Aca Lukas skuplja novac za malog Milana Ponjigera



Podsećamo da su roditelji malog Milana pokušali kolektivno samoubistvo skokom sa prozora svog stana na šestom spratu. Oni nisu prežveli, dok je Milan u teškom stanju.

"Aca se uvek odazove bez problema kada je o humanitarnim koncertima reč. Prošle godine je pravio koncert kako bi pomogao stanovnicima Kraljeva koje je pogodio zemljotres, tako da informacija da će i ovog puta pomoći malom Milanu ne treba da iznenađuje. Kada je čuo za tu priču, nije mogao da veruje da se tako nešto dešava. Odmah su on i njegov tim odlučili da pomognu tako što će deo novca od novogodišnje noći uplatiti malom Milanu" - kaže izvor blizak pevaču.

Aca Lukasov potvrdio je ove informacije:
"Čudi me da pišete kada neko nešto dobro uradi! Šta vam je, da niste bolesni? Nemam komentar, pošto ne radim to da bi neko komentarisao, nego zato što tako hoću. A naša štampa neka nastavi da se bavi i prodaje tiraž na ružnim, uglavnom izmišljenim stvarima. Ovo svakako nisam uradio da bi iko pisao o tome. A i slabo me zanima ko šta piše. Iskreno! - izjavio je Lukas.

Pored Vuksanovića, 31. decembra na bini će se pojaviti i Ivana Selakov, kao i majstor trube Dejan Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>