Region

Svet

Evrovizija: Aca Lukas i njegov tim sigurni su u pesmu Oskar!

Folker Aca Lukas i njegov tim sigurni su u pesmu "Oskar", kojom će probati da predstavljaju Srbiju na "Evroviziji". Pripremamo nešto ekskluzivno za nastup i siguran sam da niko neće ostati ravnodušan.

Evrovizija: Aca Lukas i njegov tim sigurni su u pesmu Oskar! Screenshoot/Instagram




- Mi nismo zagovornici one krilatice važno je učestvovati, kod nas je važno i učestvovati i pobediti. Igramo na pobedu i mislim da je i Aca i ceo tim oko njega dovoljno iskusan, tako da je sasvim izvestan uspeh u Torinu. Takođe, pripremamo i ovde mnoga iznenađenja na samom takmičenju u Srbiji - rekao je menadžer pevača, pa je pojasnio o kakvom je iznenađenju reč:

- Pripremamo nešto ekskluzivno za nastup i siguran sam da niko neće ostati ravnodušan. Što se tiče same pesme, jako je dobra. Radili smo je Saša Nikolić i ja, Lukas je maestralno izvodi. Jedna je stvar šta se domaćoj publici sviđa, a druga je kad tamo ode izvođač i vidi šta sve može da uradi i dopadne se svima u svetu.


On je takođe dodao da Aci Lukasu ne treba spektakularan nastup sa specijalnim efektima, jer je on umetnik sam po sebi. Kako za "Hype" ističe, biće to svedeno izvođenje, ali sa jednim iznenađenjem:






- Njemu to ne treba, biće to sveden nastup, ali spremamo iznenađenja, biće to krajnje iznenađujuć nastup.


Lukas je početkom meseca za "Blic" rekao sledeće:

- Spremio sam strašno dobru pesmu sa timom saradnika, gde će publika moći da čuje i simfonijski orkestar. Numera vuče na rok, ali ima pomešanih žanrova. Toliko sam hitova imao u svom životu, ali ovu pesmu kad sam čuo, mogu slobodno reći da je jedna od najboljih u mojoj dosadašnjoj karijeri.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>