Region

Svet

Folk pevač Aca Lukas snimio duet sa Severinom!

Folk pevač Aca Lukas snimio duet sa Severinom! Njih dvoje planirali su duet još pre dve godine, ali je tada sve "palo u vodu" zbog njenog stava o Srebrenici...

Folk pevač Aca Lukas snimio duet sa Severinom! Screenshoot/Instagram


Aca Lukas je za hrvatske medije potvrdio da je sa Severinom snimio duet za koji kaže da je reč o veoma lepoj pesmi:

- Snimili smo baš lepu pesmu, ne znam kad će izaći, ali je odlična. Snimljena je, iako nema još naziv, lupio bih glupost kad bih sada rekao kako se zove... Sjajna je pesma, stvarno je onako, baš jedan hit, baš je dobra. Radio ju je Filip Miletić - otkrio je Lukas.

Podsetimo, Lukas je kritikovao Severinu zbog stava o Srebrenici 2021, kad je istakao da s njom nema nameru da sarađuje, piše Informer.

- Ja kao pevač poštujem sve nacionalnosti jer svi oni dolaze na moje nastupe, u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kad bude to shvatila, biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali s njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - poručio je tada Lukas Severini, koja je neposredno pre toga izjavila da se u Srebrenici dogodio genocid.


- Ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid - što i je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se samo o tome da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebalo da plati odštetu - rekla je tada Severina na jednoj televiziji.

 

Zvezdan siguran da bi smirio Maju! Ana Ćurčić hladna kao špricer! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>