Region

Svet

Severini je nebitno kada će nastupiti

Pevačica Severina Vučković će u finalnoj večeri rijalitija Veliki brat nastupiti zajedno sa svojim koleginicama Jelenom Karleušom i Natašom Bekvalac. Kako pojedini mediji tvrde, sve tri bi volele da nastupe prvi što je dovelo i do nesuglasica između ove tri pevačice.

Severini je nebitno kada će nastupiti



"Karleuša je prošle godine na finalnoj večeri nastupala pre Nataše, iako to tada nije želela. Ipak, posle toga je izjavila da se trudila da njen nastup bude toliko spektakularan da posle nje svi izgledaju smešno. Više je nego jasno da je aludirala na Natu, jer je jedino ona pevala poslije nje. Ove godine ih je tri i svaka bi htela da nastupi prva, kako bi pokazala ko je najveća zvezda na Balkanu" - izjavio je izvor blizak produkciji.

Međutim Severinin menadžer Tomica Petrović izjavio je da takvi natpisi nemaju veze sa istinom. "Severini ni najmanje nije bitno kada nastupa", rekao je Petrović.

Prodkcijska kuća "Emotion“ tvrde da želje izvođača nemaju nikakav uticaj na njihovu organizaciju. "Plan ko kada nastupa radi produkcija bez konzultacija s izvođačima i to prema potrebama scenarija finala Velikog brata", izjavila je Ivana Škorić PR Emotiona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>