Region

Svet

Domaće zvezde od premora padaju u nesvest

U poslednjih nekoliko meseci mnogo pevačica je kolabiralo i završilo na infuziji. Razlozi njihovih nesvestica su uglavnom premor, neredovna ishrana, stres i iscrpljujuće dijete.

Domaće zvezde od premora padaju u nesvest



"Meni je infuzija kao "dobar dan"! Da bih sprečila da kolabiram, ja na infuziju odem unapred. Kako dolazim sa nekog dalekog puta pozivam prijateljicu koja radi u jednoj zdravstvenoj ustanovi da mi lepo spremi doček. Znam, zvuči možda blesavo, ali za sve je kriv moj nizak pritisak koji mi zagorčava život i zbog kojeg mi često bude vrlo loše, pa kolabiram. Za mene je infuzija spas - izjavila je Sanja Maletić.

Goga Sekulić nedavno je pala u nesvest na snimanju jedne emisije, a u medijima je počelo da se spekuliše o tome da je pevačica u drugom stanju. Ipak, neki smatraju da je pojava čestih kolapsa na estradi postao samo dobar marketingški trik.

"Kolapsi su verovatno rezultat svega i svačega, a u tim pričama o iscrpljenosti ima i pokušaja da se na sebe skrene pažnja. Arčenje zdravlja na način na koji to mnoge žene rade, sigurno će tek uzeti danak. Žene na estradi, kao i one van nje, maltretiraju svoje organizme svim i svačim - iscrpljujućim dijetama, plastičnom hirurgijom, raznim porocima... Ne mogu da kažem da ja to ne činim, ali se trudim da vodim računa o sebi i svom zdravlju. Nema šta, estrada uzima danak, a na nama je da odlučimo koliko će taj danak biti veliki" - rekla je Ćana.

Mnogo  je ovakvih primera, tako je i Jelena Karleuša kolabirala posle koncerta u Beogradskoj areni prošle godine. Jovana Tipšin je posle nedavnog nastupa u Sofiji, kolima hitne pomoći prebačena u bolnicu.

Rada Manojlović je zbog hroničnog umora završila na infuziji: "Nekoliko puta sam bila blizu kolapsa, pa sam potražila lekarsku pomoć. Hvala Bogu, nikada nisam pala u nesvest, mada sam bila blizu toga. Jasno mi je da je za sve kriv vrlo nezdrav način života zbog posla kojim se bavim. Nedovoljno spavanja, pogrešna ishrana, nedovoljno odmora... "

"Znam da se sa zdravljem nije šaliti, pa pokušavam loše navike bar da ublažim tako što jedem mnogo voća i svaki slobodan trenutak provodim u Košutnjaku" - otkirla je Katarina Ostojić Kaja.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>