Region

Svet

Evrovozija 2024: Baby Lasagna o odnosu sa Teya Dorom - To je balkanska stvar! (VIDEO)

Evrovizija 2024, sinoć je održano prvo polufinalno veče, a među zemljama koje su prošle u finale, našle su se Srbija, koju ove godine u Malmeu predstavlja Teya Dora sa pesmom "Ramonda" i Hrvatska, koju predvodi Baby Lasagna sa numerom Rim Tim Tagi Dim.

Evrovozija 2024: Baby Lasagna o odnosu sa Teya Dorom -  To je balkanska stvar! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Neverovatani nastup Teya Dore, bio je drugi po redu, a propraćen je ovacijama i aplauzom publike. Njena harizma i talenat prodrli su do svakog ćoška dvorane. Teya Dora je svojom snagom i glasom pokazala zašto je jedna od najzapaženijih predstavnica Srbije na Evroviziji.

Ali to nije bila jedina radost za region. Naši komšije iz Hrvatske, predstavljeni poznatim Bejbi Lazanjom, takođe su se plasirali u finale. 

Oduševljen njihovim uspehom, Baby Lasagna nije propustio priliku da pohvali srpsku pevačicu, objašnjavajući izraz poštovanja i podrške između dve susedne zemlje. 

- Teya Dora je prvenstveno neverovatna osoba. Ne znam da li ćete to pravilno razumeti. Na Balkanu, kada se vidiš s nekim i pozdravljaš fin si: "Zdravo, kako si, kako si putovao..." Kada je Teya Dora u pitanju to je samo: "E, šta ima", to je opušteno, u našem jeziku, to je neka balkanska stvar - rekao je Baby Lasagna, a onda se osvrnuo i na numeru "Ramonda" sa kojom nas Teya Dora ove godine predstavlja na Evroviziji.

- Ne možemo da prestanemo da pevamo, svaki put kada idemo negde, mi je pevušimo, onda smo sebi rekli da moramo da prestanemo.

Baby Lasagna, nije krio oduševljenje o našoj predstavnici, pa je javno pokušao da dočara kakva je zapravo ona umetnica. 

- Ona je neverovatna umetnica, ne znam da li ste slušali druge pesme, ona i repuje i svašta nešto, zbog toga je još više poštujem..., rekao je hrvatski predstavnik. 


@user182828192718 Baby Lasagna about Teya Dora #eurovision #eurovision2024 #babylasagna #teyadora #fyp ♬ original sound - .

Slične vesti: ​Teya Dora peva sa bolom, njen otac nije doživeo da se raduje uspehu!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>