Region

Svet

Jelena Karleuša šokirana: Kako mene može neko da mrzi?

Poznata pevačica Jelena Karleuša, javno je podelila svoje reakcije na negativne komentare sa kojima se svakodnevno susreće.

Jelena Karleuša šokirana: Kako mene može neko da mrzi? Foto: Printscreen/Prva TVU svetu javnih ličnosti, kritike i negativni komentari su neizbežni, ali to ne znači da ne ostavljaju dubok emotivni trag.

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je tokom gostovanja u emisiji na televiziji "Prva", podelila svoju iskrenu ispovest o tome kako se oseća kada je suočena sa mržnjom i ružnim komentarima.

"Svaki put kada vidim da me neko ne voli, da nešto piše ružno o meni, ja sam šokirana. Nije mi jasno kako mene može neko da mrzi?" priznala je Jelena, izražavajući svoje duboko iznenađenje i bol zbog ovakvih situacija.

Ona ističe da sve što radi u svom životu, čini iz najboljih i najdivnijih namera."Radim iz najbolje i najdivnije namere," dodaje Jelena naglašavajući svoju motivaciju i pozadinu svog delovanja.

Ipak, uprkos negativnim komentarima, Jelena se ne predaje. Ona ostaje posvećena svojoj umetnosti i svojoj publici, noseći se sa izazovima i negativnostima na svoj jedinstven način.

Njena iskrenost i hrabrost da podeli svoje emotivne reakcije sa javnošću pokazuju duboku ljudskost i ranjivost koja ide izvan svetala reflektora.


Pratite nas na Facebook-u i Instagramu

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>