Region

Svet

Goreo Varaždin: Aleksandra Prijović i Andreana Čekić napravile spektakularan PARTY (VIDEO)

Aleksandra Prijović je još jednom dokazala zašto je jedna od najomiljenijih zvezda na domaćoj muzičkoj sceni, ovoga puta odlučivši da svoj koncert učini posebnim pozivajući svoju dragu prijateljicu Andreanu Čekić da joj se pridruži na bini.

Goreo Varaždin: Aleksandra Prijović i Andreana Čekić napravile spektakularan PARTY (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV/Grand



Andreana Čekić pre nekoliko dana predstavila je svoj novi album koji je pronašao odmah put do srca publike, a posebno se izdvojila pesma "Party, party", koju je popularna pevačica zajedno sa Aleksandrom Prijović otpevala na bini.

Publika je billa u potpunom transu, a novu numeru zajedno sa dve pevačice su pevali od početka do kraja. 



Samo nekoliko dana nakon što je Andreana Čekić predstavila svoj novi album koji je brzo osvojio srca publike, a pesma "Party, party" postala instantni hit, ove dve talentovane pevačice su spojile snage pred oduševljenom publikom.

Atmosfera je bila neverovatna, dok su Aleksandra i Andreana zajedno izvodile pesmu "Party, party". Očigledno je da je publika bila u potpunom transu, a energija koja je vladała salom bila je zarazna. Svi prisutni su se uključili u pesmu, pevajući je od početka do kraja zajedno sa svojim omiljenim pevačicama.



Ovaj nastup dve pevačice, Aleksandre Prijović i Andreane Čekić definitivno će ostati upamćen kao jedan od vrhunaca koncertne sezone, ostavljajući fanove u iščekivanju novih iznenađenja i saradnji ovih talentovanih dama.

Sllične vesti: ​Aco Pejović morao hitno da prekine koncert u Zrenjaninu! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>